För skojs skull - Svett är det nya svarta

Status
Nu har jag och min gammal-tant-käpp tagit oss till Bryssel och den faktiskt alldeles utmärkta sjukvården som finns här. Knappt en och en halv timme tog det innan jag blivit röngtad och träffat en läkare. 
Läkaren hittade inget trasigt bortsett från en hälsporre och nämnde inget om förtidig död. Istället blev jag sjukskriven i en vecka och har givit mig själv två dagar med fullständig självömkan och choklad. Because I am worth it. 
Sedan är planen att lyssna på poddar och dammsuga hela Blocket på fynd åt vårt hus (har jag nämt att vi får nycklarna på fredag?!). Jag vill köpa ett par sänglampor, ett nedmonterat funkiskök, ett linneskåp, en köksö, en bänk / skohylla till hallen samt en roddmaskin. Älskar Blocket. 
Eventuellt köper jag också ett par kryckor på Blocket. De var nämligen slut på sjukhuset och jag får hålla till godo med käppen som någon glömt kvar i ett hörn på Land's End. 
#1 - Nipe

Choklad är meningen med livet, det sa Siri (ja hon i mobilen) till min dotter igår, så det måste ju vara sant :) Vilken tur att det inte var nåt brutet i foten.

#2 - Nina

Pjuhh, att diagnosen var överlevnad!
Kram och god choklad!

#3 - Märta

Skönt att inget var allvarligt sönder och spännande att ni snart får nycklarna :-D

Svar: Och idag har jag gått ett helt varv runt kvarteret!!! Det tog ca en halv timme. Bara bra grejer just nu.
Kari Gardelin

#4 - Helena

Grattis till nya bostaden men vad tråkigt med skadan. Skönt att det verkar gå bra att cykla illa fall. Krya på dig.

Svar: Tack - det verkar bli bättre ganska snabbt. Jag kan redan gå litegrann - då måste man väl kunna springa snart också?
Kari Gardelin