För skojs skull - Svett är det nya svarta

Vår i luften
En fördel med att bo söderut är att våren kommer så mycket tidigare. Bryssel har redan 1.5 timmar mer dagsljus än Stockholm och påskliljorna har redan börjat titta fram.
 
Mars känns överhuvudtaget som en nystart efter ett par ganska tuffa månader. Jag har haft väldigt intensiva jobbdagar sedan vi avslutade Gröna bandet och även om mitt stora jobbprojekt lanserade redan för att par veckor sedan så har det tagit ett tag att återhämta sig och hitta tillbaka till rutinerna. 
 
Jag har varit för trött för att orka planera in roliga saker - och varit för trött för att ens njuta av det som jag faktiskt gjort.
 
I vanliga älskar jag att hitta på saker, vare sig det är microäventyr i vardagen eller långturer med övernattning och det är hemskt när vare sig tiden eller energin räcker till ens för att drömma. Mer än uteblivna träningspass och äventyr så har jag saknat min uteblivna entusiasm de senaste månaderna.
 
Nu har det äntligen vänt. Det är extra bra med tanke på att jag har en hel del att se fram emot i mars - först har vi ett tre-dagars löparäventyr i Cornwall och veckan därpå får vi nycklarna till vårt nya hus!
#1 - Cecilia

Åh, vad jag blir avis att ni har våren nära och påskliljor....jag längtar efter några fler plusgrader i alla fall!
Spännande med ett nytt hus :)

Svar: Nackdelen är ju att vi inte har någon vinter alls - men en tidig vår är ett stort plus det med!
Kari Gardelin

#2 - Märta

Härligt när det känns att det lossnar och går på rätt håll, när saker känns roliga igen! Jag längtar efter påskliljor. Här har dock snödropparna och de små gula, vad de nu heter, tittat fram.

Svar: Tussilago? De är mitt bästa vårtecken!
Kari Gardelin

#3 - Märta

Nej så långt är det tyvärr inte kommet. Smörblommor kanske de heter?

Svar: Var det månne kabbeleka, vintergäck eller vårsippa? (Ja, jag googlade - och hamnade på en flashback-tråd om tidiga gula vårblommor!)
Kari Gardelin