För skojs skull - Svett är det nya svarta

Det där med balans
Det pratas ju mycket nuförtiden om att man skall ha balans i vardagen och jag kan ärligt säga att just balans i vardagen är min sämsta gren. Jag fattar inte hur man gör och ärligt talat låter det lite tråkigt.
Istället har jag - i bästa fall - någon sorts balans i genomsnitt i livet. Jag har intensiva dagar och sen jag har dagar då jag rör mig i snigelfart och inte pratar med någon.
Just i dag har det varit en snigeldag. Jag har visserligen lämnat huset för att simma och meningen "ett inträde, tack" blev därmed dagens sociala höjdpunkt, men annars har jag bara tofflat runt i min ensamhet här hemma och gjort saker i min egen takt. Det tog så lång tid att packa väskan med simgrejer - trots att den var till hälften färdigpackad redan när jag började - att jag var tvungen att ta en lunchrast mitt i packningen. 
På jobbet har jag mycket korta deadlines så då behöver jag vara både effektiv och snabb för att hinna med och just därför känns det lyxigt att låta något ta precis hur mycket tid som helst. 
Det kommer inte att finnas något som är minnesvärt eller ens anmärkningsvärt över den här helgen men efter en intensiv vecka i England och alldeles för mycket resande så behöver jag ta det lungt. Balans i genomsnitt alltså, snarare än balans varje dag. En händelselös helg nu gör att jag kan ha ett roligare liv nästa vecka. 
Nästa vecka blir förresten väldigt rolig!  Då ska jag hem till Stockholm och flytta in på riktigt i huset. Det mesta finns på plats men inget är riktigt färdigt. Vi ska fundera på möbler, packa upp de sista lådorna och sätta upp tavlor och göra allt sånt som behövs för att ett hus ska bli ett hem.
#1 - Akira Öken

Låter ju som att du har hittat just din balans i vardagen. Tänker att det kan te sig på olika sätt för olika människor.

Svar: Väldigt sant, olika sätt för olika människor vid olika tillfällen. Rätt vad det är så är nog balans något helt annat för mig med.
Kari Gardelin

#2 - Zandra B

Lite chattade på kvälls kvisten är ju också socialt tycker iallefall. Det var glädje för mig.

Svar: Det var precis lagom socialt! Och väldigt mysigt.
Kari Gardelin

#3 - Mari

Men du, sådana dagar behöver man. SÅ skönt ju!

Svar: Bästa dagen på länge!
Kari Gardelin

#4 - Märta

Såna där dagar hade jag också behövt ibland. Svårt bara när man har två översociala typer som bor i samma hus som man själv.

Svar: Har du räknat med Rut då?
Kari Gardelin