För skojs skull - Svett är det nya svarta

Med kroppen mot jorden
Någon gång, medan jag varit distraherad av hagelstormar, isiga vindar och trilskande kroppsdelar, så har det nästan blivit sommar här i Bryssel. Jag hade helt missat den tills jag upptäckte att det fortfarande var tillräckligt ljust ute för att träna trots att klockan var över nio. 
Väl ute var gick det inte att ignorera våren och jag slängde det planerade träningspasset. Istället körde jag enbart övningar där jag kunde ligga på marken och titta upp på kvällshimlen, eller gräva ned fingrarna i gräsmattan och detaljstudera en tusensköna.
Jag säger ju ofta att jag gillar att träna ute alla årstider och att jag går igång på oväder men det är helt uppenbart en lögn. Jag vill att det alltid skall vara så här att träna ute.  
#1 - Cecilia

Det är så härligt är det är så ljust ute på kvällarna. Nu tränar jag aldrig så sent men man känner sig piggare och allt går mycket lättare med ljus och sol :)

Svar: Just sent på söndagkväll är en klassiker för mig. När jag började träna hade jag som mål att springa en gång i veckan och det passet skedde väldigt ofta i skymningen på söndagar...
Kari Gardelin

#2 - Nina

Åh, jag gillar ju att slänga ut alla viktplattor och kettlebells jag äger på gräsmattan och leka att jag är Kalle Zackari Wahlström :P Funkar nästan året om, förutom de dagar då det inte går att ta av sig vantarna när det är dags att köra ett set.... Men helt klart skönast på våren och hösten att gå ut, det är oftast perfekta "gym"förhållanden då.

Svar: Jag tränar också ute året runt och föredrar det framför inneträning i nästa alla väder. Men det är något särskilt när man kan glömma träningen ett lite tag och bara ligga och titta på molnen utan att frysa rumpan av sig.
Kari Gardelin

#3 - Märta

Jag ändrar också alla träningsplaner efter väder/säsong. Är det t ex rapsblomning kan man ju inte vara inne på gymmet, hur mycket man än vet att man borde.

Svar: Och på vintern måste man ju passa på om det skulle råka finnas två cm snö att åka skidor på. Det kan ju vara den enda dagen det året.
Kari Gardelin