För skojs skull - Svett är det nya svarta

Sommardrömmar
 Det finns ju både för- och nackdelar med hus men det är två saker som är alldeles särskilt bra med vårt hus. 
1) Det har ett garage och 
2) Det är promenadavstånd till närmsta sjö.
I just det här fallet är 1+2 = att jag har börjat drömma om en SUP-bräda. Jag har aldrig ens provat men jag är övertygad om att jag kommer att älska det. Jag har hållit på med både rodd och kajakpaddling tidigare och trivs väldigt bra med alla vattensporter där guppande är en del av upplevelsen.
Jag ser framför mig hela sommardagar som tillbringas på brädan, från yoga och paddling till picknick och bokläsande. Varför skulle man vilja vara någon annanstans om man har en SUP-bräda?
Jag väljer fortfarande mellan att köpa en uppblåsbar bräda och en "hård" bräda. Det som avgör för mig är hur pass enkel det är att bära för jag vet med mig att jag inte skulle använda den om det blir för besvärligt att komma till sjön. 
Bilderna är skamlöst "lånade" från någonstans på internet men ungefär så här tänker jag mig att det skall vara.
#1 - Nipe

Å du får gärna berätta för mig om du hittar nån bra butik!! Här i vår landsände finns inte många. Jag köper nig en fast bräda. Jag tänker mig att ha en vagn att rulla dom på, alternativt att vi kan köra ner bilen nära sjön/havet så det inte blir så långt att bära. Jag längtar efter att köpa dom nu, min målsättning är att slå till senast under Kristi Flygare.

Svar: Du lär köpa din först, jag har inte ens börjat researcha ännu. Det lät ju smart med en liten vagn, ser fram emot bilder sen på bloggen!
Kari Gardelin

#2 - Linnea

Jag har varit sugen på att testa SUP i två år nu, och trots att jag jobbar ett kvarter från ett företag som hyr ut SUP och ungefär lika långt från närmaste vatten har jag inte lyckats få tummen ur. Nu ska jobbet arrangera ett prova-på-tillfälle och jag är bara lite rädd att det ska vara kallt i vattnet... Jag är tidernas största badkruka!