För skojs skull - Svett är det nya svarta

Inte bara mörkt och tråkigt
Jag laddar inför min första svenska vinter på sex år och jag längtar! Just nu känns det visserligen ganska mörkt och tråkigt, och jag minns inte hur man gör för att få pendlingen att fungera i minusgrader, men vintern bjuder också på många möjligheter. 
Få saker ger så mycket energi som att träna i ruskväder - och få sitta i soffan med torra kläder och raggsockor efteråt. 
 
Det är inte långt kvar till den första snön faller i Stockholm och ett par veckor senare öppnar cafeet in Brotorpsstugan sin våffelservering på söndagar. 
 
Jag vill inviga mina nya turskidor på fältet här intill och få till några timmars skidträning innan det är dags att dra till fjälls för ett riktigt vinteräventyr. Var vet jag ännu inte - men jag drömmer om att följa ledkryssen mellan stugorna på Kungsleden. 
Skidåkningen i Stockholm brukar vara sporadisk även en bra vinter men Stockholm är en av de bästa platserna i världen när det kommer till långfärdsskridsko. 
 
De senaste åren har varit ett lotteri - skulle det bli skridskois just de helger jag var i Sverige? Förra året lyckades jag dock pricka in ett par fantastiska turer - som den här kvällen när jag var nästan ensam på isen i skymningen. 
#1 - Josefin

Bilden på rosen var ju otroligt vacker! :)

Svar: Det var en fantastiskt vacker morgon!
Kari Gardelin