För skojs skull - Svett är det nya svarta

På spaning inför kommande äventyr
I helgen gjorde jag det bästa man kan tänka sig så här års, nämligen att springa i dagsljus. Vardagslyx i kubik för dagsljus är man ju inte bortskämd med så här års. 
 
Ända sedan förra helgens pannlampemys har jag fantiserat om hur sjön Flaten kan tänkas se ut. Det var ju en fin runda redan i mörker men sjöar är ofta bäst när man kan se dem. Det är liksom slöseri på sjöutsikten annars. 
 
Och vilken sjöutsikt det var!
Flaten kommer att bli min nya lekplats och jag drömmer redan om skridskoturer, kajakpaddling, simning och vackra sommarkvällar på klipporna. 
 
Jag har spanat på flera bra ställen runt sjön, både för små och lite större äventyr. Jag gillar att hitta på saker spontant i närheten och då är det bra att ha koll på tältplatser och picknickställen.
 
Det första Flaten-äventyret är inbokat om två veckor. Det blir småskaligt på flera sätt men inte desto mindre äventyrligt för det, jag längtar och planerar redan. 
 
Löpning gick däremot väldigt trögt men det hade ju varit synd att jäkta förbi allt det fina. Segheten visade sig höra ihop med början på ett ryggont som bara blev värre över helgen. 
 
Det får bli löpvila ett tag framöver men Flaten finns ju kvar.
#1 - Sanna

Så fint! Ska hem och lapa dagsljus och sjöutsikt nu i helgen, räknar timmarna...

Svar: Det finns en glasskiosk också! Och en hästgård! Jag kan inte komma över vilken bra runda det är!
Kari Gardelin

#2 - Löpar-Åsa

Hehe. Själv springer jag helt i mörker just nu, eftersom jag lågpulsar och inte vill visa mig för allmänheten.

Svar: Bra strategi! Själv är jag så förtjust i dagsljus att jag lärt mig leva med förnedringen när jag blir ompromenerad av gamla tanter och deras taxar - och då kan jag inte ens skylla på Maffetone.
Kari Gardelin