För skojs skull - Svett är det nya svarta

Pannlampemys
Vi tillbringade dagens alla ljusa timmar (dvs cirka fyra) med att skruva isär en Ikea-garderob och sedan skruva ihop den igen i rummet bredvid så det blev pannlampemys redan från start idag. 
 
Eftersom det ändå är helg så kombinerade vi pannlampemyset med ett vardagsäventyr - nämligen att upptäcka en helt ny runda i mörker! Jag har precis upptäckt att vi bor väldigt nära sjön Flaten och eftersom en av mina stora passioner i livet är att springa runt sjöar ville jag göra just det, dagsljus eller inte.  
Jag vet ju inte säkert men Flaten runt verkar vara en kanonrunda! Vi kunde ana sjön mellan träden i mörkret och det var fin grusad stig nästan hela vägen - perfekt för vinterlöpning. 
 
Det finns dessutom en fantastisk potential för fenomenala rundor på sommaren. Vi har sprungit på delar av stigen förut och råkar veta att det finns ett väldigt mysigt cafe som har öppet på sommarhalvåret och vi sprang förbi flera badplatser - här blir det swim-run-fika deluxe i sommar! 
 
#1 - Sanna

Det låter som min slags triathlon

Svar: Det är viktigt att man hittar en sport som passar ens egna intressen.
Kari Gardelin

#2 - Märta

Ser ut som om ni har riktigt fina områden nära huset! Jag måste våga pannlampespringa i naturen mer. Jag är lite feg där, är rädd att lampan ska slockna när jag är mitt i skogen,

Svar: Det är fantastisk löpning här. Synd bara att man inte ser så mycket på löpturerna så här års!
Kari Gardelin