För skojs skull - Svett är det nya svarta

Stockholm rogaining
Stockholm rogaining - sex timmar och 50 poängsatta kontroller. Meckigt och roligt och utmanande.
 
Första året vi startade kom vi sist, och året därpå lyckades vi toppa det genom att komma sist i två klasser - vi läste inte instruktionerna och tog kontroller för både löparklassen och cykelklassen. 
 
I år fortsätter vi på samma sluttande kurva och kommer inte ens till start. 
 
Vi har varit sjuka hela november och tanken på att vi skulle snava runt i snårskogarna på Södertörn i sex timmar i morgon kändes inte ett dugg kul.
 
Istället skall vi åka till Ikea och städa och äta upp allt godis vi köpt för att orka springa en hel dag. Att åka till Ikea är ju ungefär lika jobbigt så det känns helt rätt. 
 
Faktum är att beslutet känns väldigt rätt. Det hade varit jättekul att springa en rogaining igen och vi funderade ett tag på om vi behövde göra något roligt mer än vi behövde åka till Ikea. Men Ikea kändes mer lockande än skogslöpning och det säger ju väldigt mycket. 

Eftersom själva poängen med livet är att göra det man tycker är roligt så blir det alltså DNS på oss i årets Stockholm rogaining. 
Jag vill ha lite mer sån här känsla i min löpning just nu.
#1 - Sanna

Ska ni städa på IKEA? ;) IKEA är verkligen det värsta jag vet, så om ni gör det istället för skogslöpning tror jag verkligen att ni är nästan döende. Hoppas inte!

Svar: Jag är beredd att göra vad som helst för att bli av med de sista flyttkartongerna...
Kari Gardelin

#2 - Åsa

Ja ibland så måste man ta beslut som gör att det man längtat till inte blir av, men att kunna längta till det nya beslutet är så viktigt. Och det behöver iaf jag påminna mig om att det är ok att ändra sig.
Gillar verkligen din blogg, du är så ödmjuk och prestigelöst klok. Dina ord ger energi och är peppande. Ska titta in lite mera här igen.
Hoppas du fick en bra dag på Ikea och en god kväll i allt godisätande :-)
Hälsn. hon som fick sjöskräck och kämpar vidare med OW simmandet. ;-)

Svar: Tack, vad kul att du säger det precis nu när motivationen för både blogg och träning (det där hänger ju ihop lite grann) flaggat den senaste tiden. Lycka till med simmandet!
Kari Gardelin

#3 - Zandra

Bra beslut
Kram från Spanien

Svar: Väldigt skönt faktisk! Mallis ser underbart ut!
Kari Gardelin

#4 - Thomas

Årets rogaine var kul! Kom igen till nästa år!

Svar: Vi siktar på det! Det är egentligen en av höstens höjdpunkter men vi fick inte ihop allt den här veckan.
Kari Gardelin