För skojs skull - Svett är det nya svarta

Blöta hundringar
Jag lyckades springa med Stockholm gerilla idag! Bara det var ju en bedrift efter förra veckans totala misslyckande då jag först tappade bort min cykelnyckel och sedan åkte fel på tunnelbanan. 
Visserligen överskattade jag min egen fart och / eller underskattade rödljusen på Götgatan för jag kom tio minuter för sent och missade hela uppvärmningen. 
Det fanns absolut inget krispigt eller gyllende med kvällens pass utan det var höstrusk enda in i kaklet med konstant ösregn från det att jag lämnade jobbet till dess att jag kom hem. Det märks att det är november snart. 
Efter löpskolning delade vi in oss i två grupper och sprang en variant på hundringar där vi turades om att leda gruppen på 100 meter sprint och 100 meter återhämtning.
Det klafsade och stänkte om fötterna och en kille lufsade runt på banan med paraply som en Mary Poppins i löparskor. Inte för att det hjälpte, han blev bara blöt av våra svallvågor när vi intervallade förbi i full galopp.
Regnet gjorde inte så mycket när man väl accepterat att man skulle bli blöt och hundringar var oväntat roligt. Lagom långt för att man skall hinna få upp farten men inte så långt att det blir kräks-jobbigt.