För skojs skull - Svett är det nya svarta

En ganska misslyckad dag
Nytt jobb, nya utmaningar. Efter att förra veckans transportlöpning slutade med att det hängde svettiga löparkläder över hela min hörna av det delade kontoret så vågade jag mig ned i källaren idag för att leta efter omklädningsrummet. 
 
Hissen fungerade inte och jag gick ett varv runt hela byggnaden innan jag ens hittade trappan. Sedan var det långa korridorer, med lågt i tak och surrande rör, ett gäng låsta dörrar och öde rum innan jag hittade en liten träningshörna med ett gym, omklädningsrum, bastu och skåp. 
 
Istället för att hänga i det fönsterlösa gymmet hade jag letat reda på ett utegym med sjöutsikt på lämpligt avstånd så jag bytte om och letade mig tillbaka samma väg. Längs med korridoren, runt ett par hörn, upp för trappan - och sen tog det stopp. 
 
Tvärstopp. 
 
Dörren var låst och det tjöt och blinkade rött om mitt passerkort. 
 
Som tur var hade jag hört ljud inne i från herrarnas omklädningsrum så jag fick vackert sätta mig på en bänk utanför för att så småningom bli eskorterad ut från källaren. 
 
Dagens andra stora misslyckande ser ut så här: 
Det är en pajdeg gjord på kokosolja, som man enligt internet skall kunna använda istället för smör. Internet har bevisligen 100% fel när det gäller pajdeg. 
#1 - Sanna

Ånej! Men så skönt att inte allt är perfekt för dig där hemma... så jag inte blir för avundsjuk!

Svar: Jag har hunnit med en punktering också.
Kari Gardelin

#2 - Madelene

De misslyckade dagarna för en att njuta än mer av de lyckade dagarna ;).