För skojs skull - Svett är det nya svarta

Fredagsfys eller fredagsmys? Nej, fredagsfjäll!
Jag har blivit förkyld och gör det näst roligaste efter att träna, nämligen att planera in träningsresor för nästa år. 
 
Mycket fjäll skall det bli, så mycket är klart. Fjällplanerna i år försvann ett moln av byggdamm så nästa år tar jag i lite extra - just nu leker vi med tanken på att springa i fjäll i inte mindre än fyra olika länder... 
Det blir svenska fjällen så klart, så ofta och mycket det bara går. Allra helst både på sommaren och vintern. Vi funderar på en lite längre tur i sommar på kanske två veckor. Vi såg många fina fjällområden under Gröna bandet som vi vill komma tillbaka till (Vindelfjällen, Helags, Skäckerfjällen, Klimpfjället...) men vi har inte bestämt var ännu. 
Sen blir det några kortare nedslag de engelska bergen som jag ju har lärt mig att älska de senaste åren. Great Lakeland 3 Day firar 20-års jubileum och bjuder på stenugnsbakad pizza i nattlägret och det kan vi ju inte missa. Kanske blir det också ett besök i Peak District, som ligger strax intill. 
Jag har ingen övre gräns när det gäller fjäll och kastar ut förslag till alla jag träffar - Grönland kust-till-kust någon? Eller kanske Island istället?
 
Annars finns det ju små öar med fjäll också, som Färöarna till exempel... Jag är inte riktigt färdig med bergen på Mallorca heller, och känner mig fortfarande snuvad på en resa dit efter att vår flight dit blev inställd två minuter innan avgång påsken förra året.  
Fjällen MÅSTE inte finnas på en ö, jag längtar tillbaka till Chamonix där vi var för flera år sedan, har hört mycket bra om Pyrreneerna och är väldigt nyfiken på bergen i östra Europa också.
 
Det finns för mycket fjäll och för lite semester helt enkelt.
#1 - Nina

Just nu känns fjäll så himla långt bort i mitt liv, men längtan inte desto mindre. Får nog knarka googlemaps för att stilla mitt begär :)

Svar: Fjällen finns alltid kvar! Det är en av många saker jag gillar med dem.
Kari Gardelin

#2 - Trail och Inspiration

Åh, vad härligt!!
Hojta om ni vill ha sällskap till någonstans som inte är för dyrt. ;-)
Kram M

Svar: Ja! Great Lakeland 3 Day skulle passa dig perfekt! Annars finns det ju mycket fina leder på närmare håll också...
Kari Gardelin

#3 - M%E4rta

Ju mer fjäll desto bättre! Inte minst för oss som får titta på fina bilder därifrån.

Svar: Lite så tänker jag också. Man kan väl inte få för mycket fjäll?
Kari Gardelin