För skojs skull - Svett är det nya svarta

Uppladdning
 
Det här skall jag göra i morgon! Idag satsar jag på att vila mig i form för det är ju för sent att göra något annat vid det här laget. 
 
Himla roligt skall det bli också. Det är så klart mycket tuffare än ett vanligt millopp men det känns som helt rätt nivå för mig just nu. Ett äventyr, men ett kort sådant. Väldigt mycket lera och ganska mycket lek. 
 
Transportlöpning
Igår fick jag punka på pendelcykeln men det gör inget för nu har jag varit i Sverige tillräckligt länge för att orka transport-löpa tur och retur. Det ni. 
 
Det känns som om bitarna börjat falla på plats lite grann - det är fortfarande mycket jag inte fattar på jobbet och jag orkar inte ens fråga om hälften - men jag är inte längre helt hopplös på mitt jobb i alla fall. I onsdags lyckades jag till exempel att både boka ett mötesrum och informera vakten om att jag skulle få en gäst och var SÅ stolt.
 
Dagens pendling kändes som en lika stor bedrift, speciellt i morse när jag gick upp innan Torkel för att hinna springa till jobbet. Morgonträning är ju inte min grej ens i bästa fall och tröskeln för transportlöpning är nästan dubbelt så hög som tidigare. Eller åtminstone 4 km högre, för det är så mycket längre jag måste springa. 
 
Distansen fungerar ganska bra men jag har inte fått ordning på logistiken ännu. Den enda dusch jag har hittat hittills är inne på handikapp-toaletten vilket fungerar utmärkt för att duscha (speciellt jämfört med alla trasiga duschar i Bryssel) men mindre bra för att lämna svettiga träningskläder på tork. 
 
Frågan är bara var jag skall hänga dem istället? Jag delar kontor med fyra andra och har visserligen en litet skåp men där torkar ju ingenting. Istället knölade jag in allt i ett hörn och hoppades på att ingen skulle se dem... 
 
Stockholm gerillalöpare
Om man som jag gillar social löpning men ogillar att träna i grupp så finns det ett riktigt bra lösning i Stockholm, nämligen Stockholm gerillalöpare. Det är en öppen Facebook-grupp med löpare som drar igång pass lite runt om i Stockholm, närhelst någon får feeling. Hur vad och och var varierar men fokus är alltid på att det skall vara roligt att träna tillsammans. 
 
Jag har Facebook-stalkat dem ganska länge men nu när vi har flyttat till Stockholm så hade jag liksom ingen ursäkt längre. Dessutom så kom det upp ett pass på Kärrtorps IP som ligger på vägen hem från jobbet så det var bara att köra på, trots att de hotade med både intervaller och löpskolning på rundbana
 
Vi sprang 200 - 300 - 400 - 300 - 200 meter med 100 meters joggvila mellan varje intervall, och upprepade två gånger. Fördelen med rundbana är ju att man blir varvad istället för frånsprungen och har man valt sin grupp med omsorg får man dessutom pepp varje gång någon springer förbi. Då blir det ju väldigt mycket lättare att springa intervaller. 
 
Dessutom fick jag beröm för min löpteknik vilket aldrig har hänt förut. 
 
Bra bilder tar de också.
Helt klart en fullträff.