För skojs skull - Svett är det nya svarta

En bit i taget
Idag är det flyttlass minus tre dagar och jag kräks snart på all logistik. Dessutom är transportlöpning den enda träning som hinns med och den utmärker sig först och främst genom att den kräver - logistik. 
Det går så klart jättedåligt.
Förra veckan fick jag duscha och byta om utan handduk på mindre än fem minuter för att hinna till dagens första möte. Jag intalar mig att det är bättre att vara blöt från duschen än från löparsvett men kunde inte komma på något bra sätt att förklara skillnaden för mina kollegor. 
Den här veckan har Torkel fått expressleverera en ren BH till kontoret och jag har lyckats springa vilse på vägen hem en gång. Men varje kilometer räknas, hur mycket kaos den än omges av ,och vi har lyckats göra oss av med allt utom fyra stolar och min landsvägscykel. 
I morgon blir det transportlöpning igen och med lite tur dyker det upp någon och hämtar de sista stolarna. 
 
#1 - Cecilia

Hjälp vilket kaos! Jag är inte direkt avundsjuk men det blir väl bättre?! Varje kilometer räknas som du säger haha Bra sprunget!! Kram Cia

Svar: Försäljningscirkusen är avklarad nu och nästan allt är packat så jag börjar se ljuset. Om en vecka bor vi i Stockholm!
Kari Gardelin

#2 - Sanna

Till och med soffan?!

Svar: Jag har lyckats övertala den nye hyresgästen att adoptera soffan, och gardinerna gav vi bort igår. Det börjar likna 5 kubikmeter nu.
Kari Gardelin