För skojs skull - Svett är det nya svarta

Flytt pågår
Just nu tar flytten all tid, och framför allt, all energi. Jag kollapsar i en liten hög på soffan cirka en gång i timmen helt överväldigad över allt som måste göras (Banken! Försäkringsbolaget! Städfirman! Adressändring!) och det är svårt att samla tankarna till sammanhängande meningar. 
Men lådorna är packade och de flesta prylarna bortskänkta. Kvar finns bara lite smågrejer som vi försöker bli av med a la Belge, nämligen genom att lägga ut det på gatan med en handskriven lapp där det står varsegod. Vi har redan dumpat en ljusstake på det här sättet och just nu hoppas vi bli av med två amaryllisar, en käpp och en chins-stång. 
Torkel kör norrut med skåpbilen i morgon kväll, 36 timmar senare än beräknat efter att vår bilpool plötsligt ringde i fredags och meddelade att just vår bil var trasig, och jag är fortfarande osäker på om allt kommer att få plats. 
Det blir inte mycket träning just nu och jag fattar inte hur jag tänkte att det kunde vara en bra ide att anmäla mig till Gotland Ultra. Om bara fyra veckor skall jag alltså springa 51 kilometer trots att jag just nu tycker att allt över 10 känns som en bedrift. Men ultra kanske är som att skaffa barn - väntar man tills allt är perfekt blir det aldrig av så det är lika bra att ta sig an smärta, illamående och trötthet på en gång. 
Transportlöpning ftw. Speciellt när man bara har 5 kilometer till jobbet. 
#1 - Katrin

Målet, Kari, du ser målet nu. Att flytta sugen verkligen musten ut en men snart är du hemma i Sverige igen. Och du är så välkommen tillbaka till svensk natur och allt annat. Tex våfflor och simhallar.

Svar: Och trottoarer! Jag längtar efter svenska trottoarer!
Kari Gardelin

#2 - Nina

Det är mycket nu, beskriver kanske ditt liv just nu :)
Ha det gott trots flyttkaos... och du, ultran fixar du!

Svar: Vi är över krönet med flyttkaoset nu i alla fall - nu är Bryssel avslutat och det är bara kaos i Stockholm!
Kari Gardelin