För skojs skull - Svett är det nya svarta

Hej, Stockholm!
Det har inte blivit så mycket friluftsäventyr i år men det stora äventyret för 2017 börjar nu. Med nytt hus, nytt jobb och nygammalt land kan de sista månaderna på året inte bli något annat än spännande.
Vi var till exempel och handlade i går och på vägen dit spelade någon Lars Winnerbäck på hög volym med öppet fönster och inne på Konsum blev jag nästan extatisk vid tanken på att jag kunde handla hur mycket jag ville, utan att behöva tänka på när vi skall resa igen. För det skall vi inte. 

Det är de små sakerna jag ser mest fram emot.

Att äntligen ta ut min kajak på en premiärtur, någon gång under paddelsäsongens allra sista dagar. Jag tänker mig höstfärger och helt stilla vatten en helg väldigt snart. 

Att regnet som kommit de senaste veckorna har fått fart på svampsäsongen och jag skall få göra risotto på Primusköket på nyplockade trattkantareller.

Att springa långpass på Sörmlandsleden med ryggsäck. Kanske sover vi en natt på vägen, kanske hoppar vi på pendeln tillbaka till Stockholm samma dag.

Att komma i ordning i huset så att jag kan kura skymning framför brasan med raggsockor och en bok. Just nu har vi eldningsförbud men skorstensfejaren är redan inbokad för besiktning.

Vi smet iväg från flyttlådorna idag på en upptäckarrunda på stigarna i området och hamnade vid den här vyn över Strålsjön.

#1 - Madelene

Det är många härliga saker du har att se fram emot :).

Svar: Som upplagt för äventyr!
Kari Gardelin

#2 - Cecilia

Jag ler när jag läser det :) Du har mycket fint att se fram emot!!
Kram

Svar: Allt känns redan så mycket enklare, det är jätteskönt att slippa all logistik.
Kari Gardelin

#3 - Märta

Inget mer sunkparken. Förhoppningsvis kan du dessutom hitta finare lunchträningsparker framöver!

Svar: Jag har hittat en TAKTERRASS med havsutsikt! Det blir bra det här.
Kari Gardelin