För skojs skull - Svett är det nya svarta

Lopp-biten
Egentligen skulle Mourn mountain marathon bli höstens enda tävling men den krockade med både flytten och ett bröllop i Bryssel så vi fick ställa in. 
 
Eftersom 1 - 1 = 0 borde det ju betyda att det inte ska springas några alls i höst men vips så har jag anmält mig till inte mindre än tre lopp de närmaste tre veckorna.
 
Nu på söndag ska jag springa en Brotorp trail, som anordnas av vår lokala orienteringsklubb Skogsluffarna. Att luffa runt i skogen motsvarar min ambitionsnivå ganska exakt men om jag känner orienterare rätt så är "ilfart" en bättre beskrivning för resten av startfältet...
 
För mig blir det sista  (av cirka två) långpasset innan Gotland Ultra. Loppet är 25 kilometer men om pannbenet räcker till tar jag en extra vända för att få ihop 30 och boosta självförtroende lite.
 
Helgen efter det är det Tjurruset och jag ska klafsa mig igenom en mil av gegga.
En annan del av den gotländska kusten. 
#1 - Sanna

Lufsa i skog och klafsa i gegga - vilka härliga helgplaner! Själv ska jag skruva ihop ett IKEA-bord och försöka skaffa en fungerande cykelkorg (varför är inte cykelkorgar stapelvaror här??)

Svar: En bra cykelkorg gör livet värt att leva, hoppas att du hinner lufsa lite du med!
Kari Gardelin

#2 - Anonym

Tack för tipset om Gotland! Håller på och försöker förankra det hos resten av familjen så det är inte omöjligt att vi ses där.

Svar: Säg till familjen att Gotland är som vackrast på hösten! Vore kul att ses.
Kari Gardelin