För skojs skull - Svett är det nya svarta

Stockholm gerillalöpare
Om man som jag gillar social löpning men ogillar att träna i grupp så finns det ett riktigt bra lösning i Stockholm, nämligen Stockholm gerillalöpare. Det är en öppen Facebook-grupp med löpare som drar igång pass lite runt om i Stockholm, närhelst någon får feeling. Hur vad och och var varierar men fokus är alltid på att det skall vara roligt att träna tillsammans. 
 
Jag har Facebook-stalkat dem ganska länge men nu när vi har flyttat till Stockholm så hade jag liksom ingen ursäkt längre. Dessutom så kom det upp ett pass på Kärrtorps IP som ligger på vägen hem från jobbet så det var bara att köra på, trots att de hotade med både intervaller och löpskolning på rundbana
 
Vi sprang 200 - 300 - 400 - 300 - 200 meter med 100 meters joggvila mellan varje intervall, och upprepade två gånger. Fördelen med rundbana är ju att man blir varvad istället för frånsprungen och har man valt sin grupp med omsorg får man dessutom pepp varje gång någon springer förbi. Då blir det ju väldigt mycket lättare att springa intervaller. 
 
Dessutom fick jag beröm för min löpteknik vilket aldrig har hänt förut. 
 
Bra bilder tar de också.
Helt klart en fullträff. 
#1 - Cecilia

Det låter väldigt roligt. Att bli ifrånsprungen är ju en fasa, varvad är ju bättre då man inte blir helt själv på banan.
Då är detta något som du kommer att göra igen kanske?

Svar: Det är det som är planen! De brukar springa backintervaller i Hammarbybacken och där är det ju alltid skönt med draghjälp.
Kari Gardelin

#2 - Zandra

Du flyger ju!! Heja dig!

#3 - Trail och Inspiration

Låter jätteläskigt! Människor liksom.... :-o
Haha! ;-)

Svar: Det har inte gått så bra när jag har varit md i löparklubbar förut men det här känns lovade!
Kari Gardelin