För skojs skull - Svett är det nya svarta

Transportlöpning
Igår fick jag punka på pendelcykeln men det gör inget för nu har jag varit i Sverige tillräckligt länge för att orka transport-löpa tur och retur. Det ni. 
 
Det känns som om bitarna börjat falla på plats lite grann - det är fortfarande mycket jag inte fattar på jobbet och jag orkar inte ens fråga om hälften - men jag är inte längre helt hopplös på mitt jobb i alla fall. I onsdags lyckades jag till exempel att både boka ett mötesrum och informera vakten om att jag skulle få en gäst och var SÅ stolt.
 
Dagens pendling kändes som en lika stor bedrift, speciellt i morse när jag gick upp innan Torkel för att hinna springa till jobbet. Morgonträning är ju inte min grej ens i bästa fall och tröskeln för transportlöpning är nästan dubbelt så hög som tidigare. Eller åtminstone 4 km högre, för det är så mycket längre jag måste springa. 
 
Distansen fungerar ganska bra men jag har inte fått ordning på logistiken ännu. Den enda dusch jag har hittat hittills är inne på handikapp-toaletten vilket fungerar utmärkt för att duscha (speciellt jämfört med alla trasiga duschar i Bryssel) men mindre bra för att lämna svettiga träningskläder på tork. 
 
Frågan är bara var jag skall hänga dem istället? Jag delar kontor med fyra andra och har visserligen en litet skåp men där torkar ju ingenting. Istället knölade jag in allt i ett hörn och hoppades på att ingen skulle se dem... 
 
#1 - Nina

Det är något med duschar och du ;) ♥
Har läst allt du skrivit senaste tiden, men varit urdålig på att kommentera. Glad att du/ni är på väg att landa i nya livet med allt vad det innebär. Skön höst och massa skön löpning!

Svar: Samma här - läser men hinner / orkar inte kommentera just nu. Men jag smyger i vassen hos dig med!
Kari Gardelin