För skojs skull - Svett är det nya svarta

Fem saker jag ser fram emot den här veckan

Jag börjar jobba igen idag efter att ha varit ledig i mer än två veckor och det känns faktiskt helt ok. Kanske inte fantastiskt, men på en skala där tio är den brutala ångesten i att åka tillbaka till Bryssel efter en julledighet så ligger jag kanske på en tvåa. 

Jag har älskat att gå hemma och skrota hela jullovet men allt är inte över bara för att ledigheten är det. Här är några saker jag ser framemot den här veckan: 

  1. Dagsljuset! Det är redan ljust en halvtimme längre varje dag jämfört med när jag gick på ledighet den 22 december och för varje dag är det ljust tre minuter längre.
  2. Skridskoisen skall ligga kvar åtminstone hela den här veckan och jag planerar på en lång fin tur med gofika till helgen. 
  3. Över julen kom jag fram till att jag lägger för mycket tid på sånt som inte är roligt och bestämde mig för att göra något åt det. Jag gillar att laga mat men hatar att handla och hitta på middagar efter jobbet. Så nu har vi börjat med matkasse och den första levereras idag. 
  4. Andra veckan på min runstreak! Det har varit lite segt att komma igång men nu när jag faktiskt har sprungit sju dagar i rad så börjar kroppen vänja sig. Idag och i morgon blir det lugna korta pass dock för att få lite återhämtning. 
  5. Att 2018 faktiskt kommer igång. Jag har levt helt och hållet i nuet under julen och nu känns det skönt och roligt att få börja se framåt och planera in nya saker. Jag skall till Gotland en helg i januari och i februari åker vi till Dalarna för att åka skidor och springa i skoterspår. Dessutom har jag plötsligt fått ork att dra igång lite nya projekt i huset, bland annat skall jag börja planera trädgården och vi har bokat in någon som skall installera en kassett i vår öppna spis så att vi kan börja göra elda. Jag längtar, älskar att elda!
Vad ser du framemot den här veckan?
#1 - Löpar-Åsa

Jag är lite sjuk i huvudet, så jag ser fram emot VARDAG. Att faktiskt få iväg ungarna till skolan och få ordning på allt igen. Att lilleman inte ska vara vaken till midnatt varje kväll. Att jag kan få egentid imorgon när jag är ledig.
Sånt ser jag fram emot.
Det gör däremot inte lilleman...

Svar: Egentid är verkligen en bra grej att se framemot! För mig är det nästan tvärt om, jag har knappt träffat någon över lovet...
Kari Gardelin

#2 - Nipe

Jag ser framemot slutleverans på jobbet på torsdag! Jag är så trött på projektet så du anar inte.
Därefter får jag några dagar ledigt och det ska bli väldigt skönt.

Svar: Låter bra med lite ledighet!
Kari Gardelin

#3 - Märta

Trevliga grejer att se fram emot och skönt att inte ha ångest av att börja jobba igen efter en ledighet. Själv ser jag fram emot att gå på familjefys på Friskis med dottern på fredag, det ska bli kul (och spännande att se vad hon tycker om att för första gången träna ett helt pass utan att man får gå ifrån och leka)!

Svar: Låter mysigt att träna tillsammans! Tänk när hon börjar springa med dig...
Kari Gardelin