För skojs skull - Svett är det nya svarta

Morgonjogg
Jag gillar att träna på kvällen, då fungerar min kropp bäst. Men jag gillar också att träna i dagsljus och då måste man kompromissa ibland. Därav dagens morgonjogg.
 
Efter 400 meter trodde jag att jag skulle dö.
 
Efter 800 meter hade jag ont på sju olika ställen i kroppen och kunde bara springa vidare genom att lova mig själv att jag skulle få köpa hur mycket godis jag ville på Esso på vägen hem, trots att jag var väl medveten om att jag inte hade några pengar med mig.
 
Efter 3 kilometer domnade pucko-foten och jag var tvungen att stanna och göra lite sjukgymnastik.
 
Det tog hela 7 kilometer innan kroppen kom igång och löpningen började kännas lätt och rolig. Skall det verkligen vara så här? Ni som tycker att sånt här fungerar bra, finns det några knep? Skall man äta något innan man sticker ut?
 
 
Nakenchock
Igår simmade jag i poolen för första gången sedan Sicilien! Det är blått kakel i poolen så jag kunde låtsas att vattnet var Medelhavet men det var svårare att inbilla sig att lysrören var solen. Bortsett från det gick det riktigt bra. Jag varvade bröstsim och crawl och kunde simma i en hel timme utan att känna av axeln. Planen är att öka mängden crawl gradvis så att axeln får en chans att vänja sig. Nog för att det gick bra att simma 7 kilometer per dag i Sicilien men det känns som om jag har uppnått en rimlig mängd mirakel för i år. Nakenchocken då? Jo, ni kanske minns att jag är extremt känslig för skavsår och därför behövde kleta in halva mig med vaselin varje gång jag skulle simma i Sicilien. Nu är det så att vaselin har två egenskaper, förutom att det ger bra glid är det också väldigt svårt att tvätta bort. Så idag när jag skulle simma fanns det fortfarande en hel del vaselin kvar i baddräkten. Crawlar gör jag med ganska kontrollerade rörelser och så då var det inga problem men det gick sämre när jag skulle simma ned med ett par längder ryggsim... Med yviga simtag hann jag inte längre än till första vändningen när jag tittade ned och såg något som liksom flöt runt på min bröstkorg. Något som såg misstänkt mycket ut som mitt vänstra bröst - något som faktiskt VAR mitt bröst efter att det glidit ut på sidan av den vaselininga baddräkten. Som tur är var det ingen som simmade nära mig just då så det var bara att trycka tillbaka det vilsekomna bröstet och simma vidare. Dock med betydligt bättre uppsikt nedåt! Alltså, den här bloggen är på väg att bli en fallstudie i saker du inte vill att din tonåriga dotter gör på internet. Underkläder i somras, bikinibilder igår, nakenhistorier idag. Snart börjar jag väl knarka också. Det blir ingen bild från igår i alla fall. Någon måtta får det vara.
Det stora blå
Jag har ju utlovat undervattensbilder från Sicilien och fattar ju att ni vill se foton på färgglada fiskar, sjöstjärnor (den var röd!), korallrev och fantastiska stenformationer. 
 
Men. 
 
Jag har precis fått bilderna och det finns nästan bara foton på mig. Tyvärr. En endaste liten manet skickades med. 
 
Så här ser den ut. 
 
 
Så jag hoppar verkligen att ni tycker att det är mer spännande med ego-bilder på mig själv istället. 
 
Jag börjar lite lätt med en bild som faktiskt inte är 100% ego, den är bara en misslyckad gruppbild. Det var hopplöst svårt både att rikta kameran under vattnet och att försöka få hela gruppen att vara under vattnet och någorlunda still samtidigt. Det här är den bästa gruppbilden, tre av fyra kom med på samma bild.
 
 
Det gick lite bättre när vi dumpade de andra helt och hållet. 
 
 
 
Men bäst blev det när jag inte ens visste om att jag var med på bild.