För skojs skull - Svett är det nya svarta

Busigt
Jag har flängt runt som en skållad iller hela veckan och träningspassen har varit mer tvång än skoj - eller var sägs om en timmes sjukgymnastik vid midnatt efter en bokklubbsmiddag? Blä, bara blä.
 
Därför är jag extra nöjd med dagens planering.
 
Först bestämde jag mig för att strunta i alla jobbkrav och tråkiga regler och körde ett lugnt och skönt simpass i morse. Simhallen öppnar klockan 8 så jag behövde inte ens gå upp tidigt och anlände glad och avslappnad strax innan 11 på jobbet. Tvärtemot alla flexregler men jag lovar att alla tjänade på det - både jag, kollegor och mina projekt.
 
Sen jobbade jag effektivt i ca två timmar innan det var dags för lunch och nästa pass - styrketräning i dagsljus. Solen sken till och med och höll all troll borta från Sunkparken. Dagens belgiska samtal blev istället med en tjej som undrar hur min rumpa blivit så vältränad - jag demonstrerade utfallsteg och upphopp.
 
En halvtimme efter träningen började det hagla. Det som finns kvar av jobbet hinns dessutom med i väntan på min flight till Manchester ikväll. Kan man planera bättre? 
 
 
Jo, man hade kunnat packa en långärmad tröja (trots solsken var det bara 11 grader) och ett par rena strumpor i sin träningsväska. Till och med solen har sina fläckar.
#1 - Träningsblogga - Ida

Sicken perfekt dag!

#2 - Mia

Alla vinner på att ha starka kollegor. Tänker så rätt ofta nu för tin... ;)

#3 - Katrin -Katrins äventyr

Grymt att välja att bra saker för en själv för att sedan kunna prestera ännu bättre! Hejja!

#4 - Katrin -Katrins äventyr

Grymt att välja att bra saker för en själv för att sedan kunna prestera ännu bättre! Hejja!

#5 - Märta

Älskar arbetsplatser som är så flexibla att de tillåter sådant, det tjänar alla på :-)