För skojs skull - Svett är det nya svarta

Vår i luften
Vi har inlett året med en lugn period där vi har varit i Bryssel flera helger i rad. Januari och februari är ändå inte särskilt spännande månader så då kan man lika gärna gå i ide och ladda batterierna för våren när allt börjar hända igen. 
 
För det kommer att hända massvis! Nu skall jag vara i Sverige tre helger i rad (först tjej-Vasan och sedan Jämtlandstriangeln på turskidor i kombination med ett bröllop i Östersund) och över påsk åker vi till Mallorca en vecka för att jag skall kunna komma i gång med simträningen i öppet vatten. 
 
I maj har vi ett till bröllop, den gången i Lake District i norra England, som vi kombinerar med en tre-dagars löpartävling i Ravenglass. Själva bröllopet går av stapeln nära sjön Ullswater så jag hoppas få till en del simning där också.
 
Det här är från förra årets resa till Lake District. Jag simmade jag runt två av öarna i sjön innan löpturen. Toppendag, helt enkelt!
 
Sedan skall Torkel springa Maxi-Race i Annecy som råkar ha Europas renaste sjö - det kan man ju inte säga nej till så jag åker med och hejar / simmar. 
 
Och sedan helt plötsligt är det juni och dags för att simma mellan Dover och Calais (Cap Gris Nez egentligen men Dover-Calais får mig alltid att tänka på den där schlagersången - minns ni?). 
 
Det går snabbt nu.