För skojs skull - Svett är det nya svarta

Inställt pga sjukdom
Jag är i Göteborg och jag hade massvis med planer, både socialt och träningsmässigt. Men middagen med en kompis blev inställd pga att hon var magsjuk och min plan B - att testa Valhallabadet - blev inställd när jag blev störtförkyld någon gång under natten till idag. 
 
Istället har jag köpt en hel hög med böcker och intensiv-vilar på hotellrummet för att bli så frisk som möjligt på så kort tid som möjligt. Presentationen vill jag inte ställa in. 70 personer skall komma och lyssna när jag pratar om mig själv - då är det väl bättre att nysa på dem än att ställa in?
 
Sedan är det ju den där lilla bagatellen med att åka 30 kilometer skidor på lördag. Att åka otränad är en sak men att åka sjuk är något helt annat. Så jag vilar järnet, med all självdisciplin jag kan uppbåda och så mycket pocketböcker jag kan bära.

Förresten, tid från flygbusshållplats till Pocketshop: 60 sekunder. Det måste väl vara något sorts rekord det med?
 
#1 - Träningsblogga

Välkommen till Göteborg!
Men fy för sjukan, hoppas det går över snabbt. Krya!

Svar: Det blev en dyr pizza på Avenyn, en massa häng på hotellet och så gick jag längs med den där långa sega uppförsbacken man springer på Göteborgsvarvet på vägen mot tågsstationen. Nästa gång hör jag av mig innan så får vi ta en runda!
Kari

#2 - Sanna

Ånej, krya på dig!!


Svar: Det går åt rätt håll. Ingen feber och inget ont i halsen - jag är precis lagom sjuk för att ha en bra ursäkt för en dålig tid på lördag!
Kari

#3 - Linda

*vinkar från Borås* Krya på dig! Håller tummarna för att det går bra på lördag!

Svar: Jag såg en skylt mot Borås när jag åkte från flygplatsen och tänkte på dig (är urdålig på svensk geografi). Nu är jag hemma i Stockholm och Torkel har precis fått ett paket med den där pulsgrejtesten som du skrev om så jag skall kolla vad den säger om min hälsa i morgon!
Kari

#4 - Mari

Neej! Krya på dig.. kramar från mig.

Svar: Jag dricker te och äter choklad - och har hittat ett te med chokladsmak för optimal effekt i Göteborg!
Kari

#5 - Mia

Va?! Är du här och föreläser? Hur kommer det sig att jag inte vet om det - VA? VA?

Svar: Been there done that. Det var en blixtvisit för en karriärsmässa på Chalmers även om jag spred lika mycket baciller som kunskap. Men nästa gång hör jag av mig innan så kan jag (kanske) hänga med på uppvärmningen på en av dina rundor!
Kari

#6 - Mia

Och krya också såklart! :)