För skojs skull - Svett är det nya svarta

Besöksrekord i Sunkparken
Jag jobbar på att komma tillbaka till vardagen igen och har börjat med att återgå till normal träning.
 
Först på priolistan är att hitta tillbaka till min inre löpare (som kommer att få jobba en hel del i sommar) men innan jag drar igång med en massa långpass behöver jag komma igång med styrketräningen igen för att vara säker på att ryggen håller. Jag har slarvat med både det ena (styrketräning) och det andra (sjukgymnastik) de senaste två veckorna. 
 
Alltså började jag där jag börjat så många gånger förut: Sunkparken. 
 
Hela vintern har jag tränat på i Sunkparket i ur och skur. Siktet har hela tiden varit inställlt på sommaren då jag skulle få slippa det miserabla belgiska vädret och äntligen få träna i sol och värme, utan att ha på mig fjorton lager kläder. 
 
Nu har värmeböljan kommit fram till Bryssel och det är så där varmt att det räcker att gå till parken för att bli svettig. 
 
Och så är det så mycket folk i min park att det knappt går att träna. Till och med lekplatsen där jag brukar hålla till var full av folk. Jag är hyfsat oblyg av mig när jag tränar men jag vill ändå ha lite avstånd mellan mig själv och picknick-filtarna. Att det aldrig kan få vara bra. Gnäll, gnäll, gnäll. 
 
Jag planerade om lite grann (inga tricepsdips eftersom det satt någon på varje bänk, inga tåhävningar eftersom det lekte barn på båda rutschkanorna) och det gick ganska bra ändå. 
 
På plus-sidan var också att alla Sunk-trollen verkar ha försvunnit när solen kom fram. De sprack väl, som troll gör.
 
 
Och så har det dykt upp en italiensk foodtruck (det är en cykelvagn egentligen) bredvid mitt jobb, perfekt timat efter att jag sett en mus för andra gången på lunchrestaurangerna i kvarteret och bestämt mig för att jag hellre svälter än går tillbaka till någon av dem. 
 
Nu väntar jag bara på att temperaturen skall sjunka och sedan skall jag och Torkel ut och jogga igång benen lite grann. 
 
Livet är ganska bra just nu.
Det här är taget i slutet av passet, när lunchrusningen var över. Ett besöksrekord med ca 300%.