För skojs skull - Svett är det nya svarta

Folkstone - Deal: mys på trötta ben
Jag kände mig allt annat än pepp på tre mil löpning när klockan ringde i morse.  Benen var stela men ok,  men det kändes att kroppen inte hunnit återhämta sig.  Hela jag var seg och långsam,  lite som att ha en förkylning, och mest av allt ville jag bara krypa ner i sängen igen.  Efter en engelsk frukost var det lite bättre men vi valde ändå att börja lugnt med att promenera genom Folkstone tillbaka till vandringsleden.
 
Det hann gå sex kilometer innan det blev läge att springa för lagom till att asfalten tog slut blev det en brant stigning på 200 höjdmeter,  kantad av brännässlor och taggiga snår. 
Här klättrade vi upp.
 
Väl uppe var löpningen fantastisk, mjuk stig längs med klippkanten,. Precis vad mina ben behövde. 
 
Här fick jag tid att känna efter, tänka efter. Konstatera att kroppen faktiskt kändes ganska bra,  inget gjorde ont och gårdagens konstiga yrsel var borta. Visst var jag trött men jag gillar och mår bra av långa dagar ute i naturen. 
Dagens första delmål var Dover.  Hamnen där jag tränade i somras syntes på långt håll och jag försökte kika över klippkanten och gissa var exakt jag klev ned i vattnet och tog de första simtagen mot Frankrike för fyra månader sedan. 
 
Dover självt blev en liten nostalgitripp.  Vi stannade inte men promenerande genom hamnen och höll utkik efter simmare.
Strax efter Dover var det dags för lunch.  Vi hade planerat in ett stopp på Mrs Nott's Tearoom, som ligger i anslutning till en fyr.  Mrs Nott levererade, med en fantastisk varm choklad,  sandwiches och en brownie i ett rum med blommiga tapeter. 
 
Efter lunch var det bara tio kilometer fin-löpning kvar till Deal.
Här är kvällens boende. Själva pubben verkar lite för livlig för oss med halloweenparty och rugbyfinal så vi ska våga oss ut i byn och leta efter mat.  Mycket mat.
#1 - Katrin -Katrins äventyr

Härliga inlägg!!! Tror du också ska fundera på en disclaimer.....ifall jag får för mig att jag ska säga upp mig och bara upptäcka världen. England ser hur skoj ut som helst!

Svar: Charmen med det här äventyret är just att man inte behöver säga upp sig från jobbet - en långhelg och några flextimmar räcker utmärkt!
Kari

#2 - Rund är också en form!

Härlig läsning!
Imponerande att ni tar er fram, oavsett om det krävs en pubrast eller inte. Alla medel är tillåtna när kropp och knopp stretar emot lite. :-)

Kram M

#3 - Märta

Åh vilken natur! Och vilken anglofilporr! Jag gillar särskilt skylten "We are open, push door hard". Istället för att laga dörren skriver vi en skylt, hahaha :-)