För skojs skull - Svett är det nya svarta

25 kilo!
Vi har skrivit listor och vägt och räknat hela veckan och har nu kommit fram till en preliminär vikt på packningen. 
 
25 kilo. 
 
25 jävla kilon!
 
Det är cirka 10 kilo mer än vad vi hade räknat med och nu börjar arbetet med att banta packningen. 
 
Problemet är bara att det inte finns så mycket att plocka bort. Skall jag välja att bara ha två par trosor och spara 31 gram? Såga bort skaftet på tandborsten (den väger 12 gram intakt)?
 
Det som väger mest är så klart maten. På den första vecko-etappen kommer vi inte att kunna köpa någon mat alls och då hamnar maten på 5.3 kg per person. Då har jag ändå räknat med att gå back 1000 kalorier per dag... 
 
Planeringen av maten är det som är mest ångestladdat för mig. Det är årets underdrift att säga att jag är ganska dålig på att gå utan mat, när jag är hungrig blir jag inte bara en fara för mig själv utan också för omgivningen. Löpningen i sig kommer att bli stor utmaning för mig och jag har ingen större lust att ta mig an 35 km om dagen, sex dagar i rad, utan att ha tillräckligt mycket att äta. Dessutom ökar skaderisken om man springer på ett kalori-minus. 
 
Men 25 kilo är för mycket. Behöver jag verkligen två energi-kakor under löpningen? Eller kan jag ta bort 50 gram nötter från frukost-gröten?
 
Vilka fruktansvärda frågor att ställa sig själv.