För skojs skull - Svett är det nya svarta

Löpningen i maj
Det värsta med att skriva det här inlägget är att jag nu inser att jag faktiskt bara har två månader kvar med träning inför Gröna bandet. Går det ens att bli starkare på två månader? Eller blir det inte bättre än så här?
 
Det bästa är att jag har kutat på riktigt bra de senaste veckorna - i alla fall om man räknar med fjällvandring (och det gör man ju!). Jag har samlat ihop 257 km vilket förmodligen är ett rekord. Hurra för mig!
 
Jag har slagit rekord i höjdmeter också (förmodligen världsrekord men det låter jag vara osagt) med drygt 6000 meter, trots att jag varvat en hel del med vattenlöpning för att spara benen. 
 
Riktigt fint har det varit också och allra finast var det i England. Knäppast väder också - de första dagarna var det så kallt att vi behövde panikköpa vantar, den sista dagarna behövde vi panikköpa sommarkläder. 
Och så lite grann i Belgien också. 
Planen nu är att springa lite mer långpass framöver. Hittills har jag bara sprungit riktigt långa pass (ca 30 km) en gång i månaden men det känns lite ynkligt att bara köra två långpass till så jag tänker gå över till varannan vecka fram till mitten på juli ungefär.
 
Det kommer att bli en del organiserade långpass, bland annat en sex-timmars rogaining här i Belgien, och sedan, roligast av allt, ett fem-dagars genrep inför Gröna bandet på Gotland. Jag längtar!
#1 - Märta

Lyxlöpning! Jag tror absolut du ska räkna med fjällvandring. Även om jag har världens långsammaste hund är jag helt övertygad om att alla våra promenader har bidragit till att jag klarade att ta mig runt tjejmaran.

Svar: Det är ju knappast som om jag kommer att sprinta uppför backarna i fjällen... Hur mycket måste man springa egentligen för att det skall räknas som löpning? Räcker det med 50%?
Kari

#2 - Linda

Blir det något Göta Kanal Run för er del? Vi åker dit och hälsar på, men springa finns ju inte på kartan än.

Svar: Nä, jag vågar inte springa så mycket asfalt. Jag har inte återhämtat mig mentalt från när jag hade hälsporre 2011.
Kari

#3 - Helena

Klart att det går att göra en hel del under två månader! Kör på!

Svar: Är det inte nu jag skall börja vila mig i form?
Kari

#4 - Mari

Jag tror på dig, heja heja :)

Svar: Tack för peppen!
Kari

#5 - bureborn

Skrev du inte alldeles för ett tag sedan att du springer mer nu än när du tränade för ultra? Ja men då så. Och två månader är faktiskt 60 dagar. 60! Många dagar att bygga styrka på, kanske allra mest av pannbenet. För jag tror faktiskt att det är ditt starka psyke och din järnvilja som bär dig allra längst! Typ till Grövelsjö.

Svar: Pannbenet är mitt bästa ben så där har du kanske rätt. Men jag skall göra mitt bästa för att få ut så mycket som möjligt av de närmsta 60 dagarna för säkerhets skull!
Kari

#6 - Rund är också en form!

Jag förstår din känsla...! Men vi är starkare än vi tror! :-)
Kram M