För skojs skull - Svett är det nya svarta

Vad jag tänker på när jag simmar
Jag simmade idag och det var REN MAGI. Visserligen klor-renad magi men ändå med en så bra känsla. Magin sträckte sig till och med till poolen och jag delade bana med en enda person som dessutom, under över alla under, crawlade i samma fart som jag. 
 
Som tur är kunde jag inte sabba känslan av att vara snabb pga sämsta belgiska poolen där sim-klockan inte fungerar utan kunde fortsätta att känna mig stark och smidig i min sim-bubbla. 
 
Jag får ibland frågan vad jag tänker på när jag simmar och svaret är att jag inte tänker alls. När jag springer löser jag problem men när jag hoppar ner i vattnet glömmer jag allt. Jag lyssnar på ljudet av bubblorna som uppstår när jag andas och älskar känslan av att flyga precis när jag sparkat ifrån i vändningen. 
 
Ibland försöker jag räkna längder men det är sällan jag klarar av att koncentrera mig tillräckligt länge för att ens räkna till fyra - det har hänt att jag misslyckats med det också och simmat extra långa hundringar. 
 
Jag skulle vilja vara en sån som sjunger när jag simmar (de är många!) men istället är jag en sån som sjunger om simning när jag gör annat. Den här sången sjunger jag allra helst just nu.