För skojs skull - Svett är det nya svarta

En vecka på Gotland
En vecka på Gotland går alltid snabbt och idag flyger vi hem för att mellanlanda i Stockholm innan vi drar norrut mot BAMM och Abisko.
Jag har hunnit med massor den här tiden på Gotland, från en fruhippa på öns sydspets och ett traditionellt gotländskt bröllop i en nykalkad partylada där det gick hästar för bara två veckor sedan till grillkvällar och spelkvällar.
Oavsett vad jag gjort har det varit fantastiskt vackert. Som det här morgonpasset på Hoburgen till exempel.
Eller bara hängt i mammas trädgård. 
En natt fick vi sova i en fiskebod precis vid vattnet. Det var så mysigt att jag nästan smällde av men sängen var fasligt smal.
En annan kväll sprang jag helt ensam ute på Asunden, bland raukar och lamm.
Det har blivit minst ett dopp om dagen,  både i viken vid sommarstugan och i det gamla kalkbrottet i närheten. Norra Gotland ftw, helt enkelt. 
Till och med en fika i Visby hanns med.
Nästa år får det bli två veckor på Gotland. ..
#1 - Cecilia

Det ser jättefint ut!! Jag har aldrig varit på Gotland, sagt det många gånger men det har aldrig blivit av :)

Svar: Med reservation för att jag är lokalpatriot så är det en av de vackraste platserna på jorden!
Kari Gardelin

#2 - Mia

Alltså Gotland! <3 Har inte varit där sedan jag var liten, men dofterna sitter liksom kvar i näsborrarna. Liksom några av vyerna finns kvar på näthinnan. Och så åt jag mitt liv första pizza i Visby...

Svar: Var det på Isola Bella, nära kyrkan och torget innanför murarna? Det var öns första pizzeria och vi var många som debuterade där på 80- och 90-talet. Still going strong!
Kari Gardelin

#3 - Zandra

Jag var en dag på Fårö i början av juli och jag vill tillbaka....

Svar: Du får hänga på oss nästa år, då tänkte vi springa runt Fårö på 2-3 dagar. Mina föräldrar har lovat att serva med dricksvatten och skjuts till färjan!
Kari Gardelin