För skojs skull - Svett är det nya svarta

Queen of rehab
De flesta sporter utöver jag med mer entusiasm än begåvning men när det kommer till rehab är det precis tvärtom. Noll entusiasm men det är min absolut bästa gren. Jag är skitbra på att rehabba. 
Som ett sant proffs förlitar jag mig på en blandning av instinkt, pannben och google och började rehabba foten redan från dag ett. Jag skall ju springa tre-dagars mountain marathon in Lake District om fyra veckor, då finns det ingen tid att förlora. 
Ibörjan handlade det mest om att vicka på foten och skrynkla tårna men nu när jag haltar snarare än hobblar finns det mer utrymme för olika övningar. 
Min hemsnickrade metod går ut på maxa blodcirkulationen i foten för att få bort inflammationen, samt hålla igång rörlighet och styrka så mycket som möjligt. Framför allt har jag dammat av balansplattan - det är 80% återfallsrisk på stukningar (jag har stukat den här foten tidigare även om det är ett par år sedan dess) och jag har verkligen inte lust att göra om det här igen.
Och så lyssnar jag på den här, för den hjälper mot allt.  
#1 - Linnea

Hej! Jag läser ekonomiprogrammet på gymnasiet och ska starta UF, men behöver din hjälp för att ta fram en så bra produkt som möjligt. Därför vore det jättesnällt om du vill svara på 10 snabba frågor! https://sv.surveymonkey.com/r/LQTF7J6

Svar: Fixat! Lycka till med projektet.
Kari Gardelin

#2 - Madelene

Motivation är den största drivkraften. Tänk Lake District så funkar det :)

Svar: Jag har löpförbud i en vecka till och haltar fortfarande rejält. Det kommer att bli tight det här!
Kari Gardelin