För skojs skull - Svett är det nya svarta

Vardagsutmaningar
Jag har varit sjuk och har inte tränat på snart en vecka och längtar efter träningen så där som man bara gör när man inte får träna. Tanken är att jag skall börja jobba igen i morgon och för att testa formen lite grann så bestämde jag mig för att ta ut återvinningen. Lite vardagsutmaningar, så här på en måndag kväll. 
 
Jag klarade av det glaset galant, till och med den färgade flaskan gick i rätt container och aceade på platsförpackningarna. Metallen var lite kämpigare - hur är det nu man skall göra med värmeljus? Och måste man verkligen ta av etiketterna på konservburkarna?
 
Sen var det dags för papperförpackningarna och jag gick ut hårt med att ställa mig på en kartong för att platta till den. Jag är ju en Tränande Människa, en kartong är ingen match för mig. 
 
Eventuellt har jag kroppsdelar som är starkare än en pappersförpackning men det visade sig att mina ledband inter hör dit. Istället för att kartongkanten vek ned så var det alltså min fotled som vek sig och nu ligger jag på soffan med foten i högläge igen. Trots att jag gjorde sjukgymnastik i tre månader efter att jag stukade den i Cornwall i våras. 
 
Livet kan vara så sjukt orättvist ibland.