För skojs skull - Svett är det nya svarta

Vardagsutmaningar
Jag har varit sjuk och har inte tränat på snart en vecka och längtar efter träningen så där som man bara gör när man inte får träna. Tanken är att jag skall börja jobba igen i morgon och för att testa formen lite grann så bestämde jag mig för att ta ut återvinningen. Lite vardagsutmaningar, så här på en måndag kväll. 
 
Jag klarade av det glaset galant, till och med den färgade flaskan gick i rätt container och aceade på platsförpackningarna. Metallen var lite kämpigare - hur är det nu man skall göra med värmeljus? Och måste man verkligen ta av etiketterna på konservburkarna?
 
Sen var det dags för papperförpackningarna och jag gick ut hårt med att ställa mig på en kartong för att platta till den. Jag är ju en Tränande Människa, en kartong är ingen match för mig. 
 
Eventuellt har jag kroppsdelar som är starkare än en pappersförpackning men det visade sig att mina ledband inter hör dit. Istället för att kartongkanten vek ned så var det alltså min fotled som vek sig och nu ligger jag på soffan med foten i högläge igen. Trots att jag gjorde sjukgymnastik i tre månader efter att jag stukade den i Cornwall i våras. 
 
Livet kan vara så sjukt orättvist ibland. 
 
 
#1 - Madelene

Aj då! Krya på dig.

Svar: Det var ju klart sista gången jag går ut med återvinningen.
Kari Gardelin

#2 - Märta

Ska du nu tvunget stuka foten är det faktiskt coolare att göra det under ett lopp eller en långvandring. Inte när du går ut med återvinningen ;-)

Svar: Någon gång skall jag skriva ett inlägg om den där gången jag krossade armbågen när jag snubblade på en trottoarkant. Eller när jag fick sy åtta stygn i hakan efter att ha svimmat på ett mingel. Vardag är livsfarligt.
Kari Gardelin

#3 - Zandra

Nej va trist!!!

Svar: Så less på det här nu. Men det skall bli kul att ses!
Kari Gardelin

#4 - Åsa

Usch, så orättvist trist. Hoppas du snart är igång och tränar igen. Jag kämpar på att träna upp mina svaga fötter och min vrickfot från i höstas.

Svar: Jag stukade samma fot i våras och rehabbade den i tre månader så jag är ganska less på det hela nu. Vad mer kan man göra? Som tur är är det inte lika allvarligt den här gången och jag kunde börja gå på den redan efter någon dag.
Kari Gardelin

#5 - Cecilia

Men så jäkla trist!! Hoppas att du krya på både fot och annat!
Jag började träna denna veckan efter en dunderseg förkylning, som förövrigt sitter i men lättare nu, och jag kan ju meddela att det var riktigt jobbigt. Men det är bara att kämpa på och inte ge upp för det kommer att bli bättre.
Kram Cia

Svar: Tack, det känns bättre nu. Hoppas din förkylning har gett med sig!
Kari Gardelin