För skojs skull - Svett är det nya svarta

Det blir inget GL3D
 
Efter mycket vånda har jag bestämt mig för att inte starta GL3D i år. Jag har knappt sprungit sedan jag bröt handleden i januari och även om jag var beredd att trotsa den dåliga formen och släpa mig uppför de engelska bergen så har jag insett att det inte kommer att fungera.
 
Jag har ju fortfarande gips vilket innebär att jag inte kan vara ute när det regnar och jag har aldrig sett sånt regn som på GL3D.
 
Och även om jag skulle packa gipset i drybags så skulle jag ändå inte kunna genomföra tävlingen. Det är ofta tuff bergsterräng och en mes som jag behöver förr eller senare klättra, krypa eller hasa för att komma både upp och ned för de branta backarna.
 
Det är 20 års jubileum i år och arrangörerna har lovat att årets tävling blir något alldeles särskilt. Vi har sett fram enot det i stort sett sen förra årets tävling och det blir första gången sedan 2013 som jag inte möter våren i Lake district.
 
Hittills har bokat av två skidresor och en cykelsemester pga handleden och det känns inte som om jag kommer ett dugg närmare att bli frisk heller. Kommer jag att kunna paddla i sommar? Simma? Hur lång tid kan det här egentligen ta?
#1 - Löpar-Åsa

Fy sjutton, så tråkigt! Men jag fattar. Det verkar ändå ha varit rätt beslut!

Svar: Jo, till och med jag insåg ju att det inte var rimligt att köra en tre-dagars tävling med tält... Men det är surt som fan.
Kari Gardelin

#2 - Sara

aaaagh jag förstår frustrationen!! men, du har ett helt liv at äventyr framför dig!

Svar: Fast jag vill ha äventyr nu! NU!
Kari Gardelin

#3 - Zandra

Kommer sakna dig men vi får se framåt hoppas det blir bra snart och håller tummarna att röntgen idag ger positiva besked

Svar: Torkel kanske hänger på dig i café-klassen, han har haft så fullt upp med att ta hand om mig att han inte hunnit träna i år...
Kari Gardelin