För skojs skull - Svett är det nya svarta

Nästa avsnitt i sagan om den icke-existerande hunden
Valpjakten tar minsann inte paus bara för att det påsk! Jag har lyckats leta rätt på en kennel med trevliga hundsr och planerade valpar (nu genom att mejla folk på måfå eftersom jag tröttnat på konventionella metoder) och när det visade sig att den låg ynka 10 mil från Mölle så planerade vi raskt in ett besök. Det här måste ju vara Ödet som ledde mig till Den Enda Rätta valpen!
 
Så vi tog en buss till en bensinstation för att hyra en bil för att köra de återstående åtta milen till kenneln. Vi hade kört ungefär hälften när ägaren mejlade och berättade att tiken nog inte var dräktig trots allt.
 
Vi åkte dit för att gosa lite hund ändå.
Jag älskar hunden och hunden älskar mig. Inte för att det hjälper mig stt lösa problemet med den icke-existerande valpen på något sätt.
Sen lämnade vi tillbaka hyrbilen och fick betala 3000 kr för en buckla på fälgen som vi är helt säkra på att vi inte orsakat. Ganska misslyckad utflykt.
 
I väntan på resultatet från tikens ultraljud tittar jag nu på en väntad valpkull i Norge, en irländsk rescue-springer i Stockholm och en förmodligen jättedyr-men-definitivt-existerande ett-åring i England.
#1 - Sanna

Underbar bild på er två! Hur lyckades du åka därifrån utan att stjäla henne?

Svar: Hennes ägare har jaktlicens, det kändes som ett ganska bra argument för att låta bli!
Kari Gardelin