För skojs skull - Svett är det nya svarta

Och så var det bara en månad kvar
Någon gång i höstas när det fortfarande fanns hopp om löpformen så bokade vi in Great Lakeland 3 Day  - flerdagars fjällorientering med tält i norra England - igen. Vi har varit med tre gånger nu och varje gång kommer jag fram till att det hade varit så mycket trevligare om jag varit i bättre form. 
 
Så blir det knappast i år men jag tänker inte låta det hindra mig för GL3D är faktiskt min favorittävling, alla kategorier. I år är det dessutom 20-års jubileum och arrangörerna har lovat att fixa vedugnsbakad pizza i tältlägret för att fira. Plus att det är fika-garanti i min klass - och då menar jag inte ens den brownie man får vid målgång varje dag...
 
England kan vara underbart i maj men GL3D lyckas alltid vara undantaget och vi har haft snö två gånger av tre. Så här såg det till exempel ut uppe på Helvellyn ett år:
Och är det inte snö så är det dimma:
 Här blåste det så mycket att jag var tvungen att hålla i mig i röset när jag skulle stämpla:
Det enda väder som återstår är faktiskt sol och vindstilla...
#1 - Sara

åh vad jag ser fram emot att följa med på detta på din blogg

Svar: Skall bli så härligt att äntligen få komma iväg på lite strapapser, det har blivit alldeles för mycket sjukbädd, renovering och livsadmin de senaste månaderna!
Kari Gardelin

#2 - Löpar-Åsa

Men visst är det hopplöst, det där med formen! Varje gång jag har sprungit GöteborgsVarvet (eller vilket lopp som helst) bestämmer jag att NÄSTA gång, då jävlar! Då ska jag var stark, snabb och vacker.
Sen tar man sig runt med döden på axeln och nästan kräks vid målgång.
Om man genomför det alls...

Svar: Mitt mål att just att genomföra utan att kräkas - det är viktigt med positiva målbilder!
Kari Gardelin

#3 - Zandra

Jag ser också framemot tävlingen!!

Svar: Vi kan ju fika tillsammans i slutet på dagen i alla fall - du lär inte vilja hålla mitt tempo annars...
Kari Gardelin