För skojs skull - Svett är det nya svarta

Som en (gammeldags) ko på grönbete
Det var en sån där fantastisk vårdag idag och när jag var ute och sprang kom jag osökt att tänka på kor som släpps ut på grönbete efter vintern. 
 
Det har ju blivit en grej nuförtiden att man går och tittar på ystra kor som skuttar ut i hagen för för första gången på månader men faktum är att det är en ganska ny grej. Förr i tiden var korna ofta så svaga efter en hel vinter inomhus med dåligt foder att bonden mer eller mindre fick bära ut dem ur ladan.
 
Exakt så kändes det nämligen att springa idag. Trötta ben, strulig mage, ynkligt pannben. Hade det funnits någon som kunde bära mig uppför backarna hade jag tackat och tagit emot - och vägrat sätta ned fötterna på marken förrän jag var hemma igen. 
 
I brist på bättre tänker jag kalla det fär ett fartlekspass - ibland sprang jag i snigelfart, ibland gick jag och ibland stod jag bara stilla och undrade vad som hänt. 
 
Jag kunde inte hitta någon bra bild på en ko och var inte på humör att ta en selfie så ni får den här bilden istället. Den tog jag på Greatlake Land 3 Day för något år sedan - om fyra veckor skall jag springa det igen. Det blir ju kul.
#1 - Nipe

Min gissning är att Skåneresan tog mu-sten ur dig. Det var därför du var så ko-llosalt trött. Flåt.

#2 - Nipe

Flåt även för felstavningen till kolossalt...

#3 - Löpar-Åsa

Som vanligt skrattar jag som bara den när jag läser ditt inlägg. Du är så himla rolig!