För skojs skull - Svett är det nya svarta

Tre bra grejer
Min positiva sida har knappast lyst igenom så mycket i år men nu börjar det äntligen vända och helt plötsligt finns det en hel massa saker att se fram emot. Eller, de har funnits där hela tiden men det är inte förrän nu jag har lyft blicken från mitt eget träsk av självömkan och orkat titta på dem. 
  • På torsdag blir jag äntligen av med mitt allt äckligare och allt mer hatade gips! Jag längtar efter att komma igång med sjukgymnastiken, simma, kunna cykla till jobbet igen, kunna använda andra långärmade tröjor än den sönderklippta feece jag har haft varje dag i tre månader och efter att få klia mig riktigt mycket på handleden. 
  • Vi har hittat en valp som faktiskt existerar och skall hoppa på ännu ett tåg för att hälsa på den nästa helg. Jag har aldrig åkt så mycket tåg som i år (40 tågtimmar de senaste fyra veckorna) men vad gör man inte när det finns en perfekt hundvalp i Hässleholm som man kan hälsa på?
  • Snön är nästan helt borta i vår mini-trädgård och jag kan börja få ordning på den. Förra året fanns det bara tid att peta ned några krokusar men jag drömmer om en riktig köksträdgård med kryddor, rabarber, hallon och krusbär. 
Valp som faktiskt existerar. Vi hade tänkt att hon skulle heta något som andas fjäll, äventyr och grace men nu när jag ser bilden är det tydligt att hon är en Korvas. 
#1 - Sanna

Världens sötaste Korvas! Om jag var en sån som skickade hjärtan hade detta kunnat vara ett hjärt-ikon-tillfälle.

Svar: Det skulle vara en emoji med hjärt-ögon!
Kari Gardelin

#2 - Helena

Så spännande med valp. Lycka till!

Svar: Spännande och lite läskigt! Krukväxter brukar vara lagom ansvarsnivå för mig...
Kari Gardelin

#3 - Miss Baby Peaches

Men guuuuud vilken sötnos! :D

#4 - Zandra

Kul att ni hittat en hundvalp. Och skönt att gipset försvinner
/Zandra

#5 - Madelene

Så söt! Drömmer också om en hund men har fått sansa mig och inse att jag inte klarar av att ta ansvar för mer än 3 barn och mig själv :D. I alla fall för tillfället.

#6 - Märta

Men åh sån söt :-) Haha jag kallar vår Rut för Korven. Korvrelaterade namn passar utmärkt på hundar!