För skojs skull - Svett är det nya svarta

Uppdatering
Jag var ju på sjukhuset förra veckan för avgipsning och hade planerat in en helg med firande, långpass och obehärskat kliande på handleden.
 
Det gick inte så bra.
 
Båtbenet har läkt fel eller har eventuellt inte läkt alls och gipset sitter där det sitter. Läkarna kan inte ge någon prognos och jag ska göra skiktröntgen nästa vecka. Det kan bli flera veckor till med gips, kanske tummen aldrig blir helt återställd.
 
Jag kom av mig helt och hållet. Inget firande och definitivt inget långpass.
 
Och glasspinnen jag använde till att klia mig på handleden nyss verkar ha fastnat under gipset. 
 
Jag är så sjukt less på det här. Less på de sju styrkeövningar jag kan göra, less på att springa i samma fleecetröja hela tiden, less på att torka gipset med husjållspapper i timmar efter att jag tränat, less på att vara så begränsad och inte kunna simna, cykla, åka skidor (kommer jag ens att kunna paddla i sommar?) eller ens öppna en burk med skruvlock.
 
För att inte prata om att jag haft på mig samma kläder sedan i januari.
 
En bra sak finns i alla fall kvar. Världens finaste valp!
 
#1 - Lena

Vilken sötnos 🤗

Svar: Exakt, har aldrig sett något så sött!
Kari Gardelin

#2 - Cecilia

Men usch så tråkigt, jag lider verkligen med dig! Jag håller tummarna att det blir till det bästa! Men den där hundvalpen var nog det sötaste jag sett!!!
Kram Cia

Svar: Visst är hon bedårande!
Kari Gardelin

#3 - Josefin Nilsson

Usch vad tråkigt! Hoppas verkligen att det läker rätt så att du kan komma igång med allting som du brukar göra igen! Kram

Svar: Tack!
Kari Gardelin

#4 - Sanna

När flyttar världens sötaste valp hem till er? Och usch vad tråkigt med din hand, du är nog en av de mest otursdrabbade människorna jag känner. Chokladterapi!!!

Svar: "Otursdrabbad" låter ju trevligare än klumpig i alla fall! Vad gäller chokladterapi kan jag bara konstatera att det finns allvarliga biverkningar, speciellt i samband med utebliven träning i mer än tre månader... Valpens flyttdatum tidigareläggs allt eftersom jag tycker mer och mer synd om mig själv och är just nu 5 maj.
Kari Gardelin

#5 - Zandra

Så trist hoppas det ordnar sig och att du kan göra alla saker du vill snart

Svar: Håll tummarna för ett bättre besked nästa vecka!
Kari Gardelin

#6 - Madelene

Vilken otur du har :(