För skojs skull - Svett är det nya svarta

Hundmamman
Det är tre månader tills vår valp flyttar hem så för att alls stå ut åkte vi och hälsade på den blivande valpens mamma. Här är hon:
Hon låg och sov under ett bord hela tiden vi var där och ville bara gosa när vi skulle gå. Hennes ägare insisterar på att hon är deras mest energiska hund men jag antar att man får lov att ta sig vissa friheter när man är gravid i femte veckan.
 
Även om Cola vägrade gosa så var det väldigt bra att träffa kennelägarna och få en känsla för hur deras hundar är i hemmamiljö och höra om deras tänk kring hundarna. Även om vi båda hade hund hemma när vi var barn så vet vi inte så mycket om springers och inget alls om hur man väljer valp.
 
 Alla deras hundar har flera utmärkelser på utställningar men vi är mer intressed av att det skall vara en trevlig hund än att den skall vara en klassisk skönhet.När vi var där fanns det fem vuxna hundar och två valpar på plats - utöver två människobarn. Det hade kunnat vara kaos men hundarna somnade snällt i en hög under bordet medan vi fikade och vaknade knappt när människobarnet gick på dem. 
 
Det är helt enkelt hundar med två lägen - fullt fart framåt eller soffläge. Ungefär som jag själv. .
 
Det blir bra det här.