För skojs skull - Svett är det nya svarta

Saker att längta efter
Det är viktigt att leva i nuet och njuta av sin vardag och yada yada yada men när man ska vara gipsad i tre månader är nuet faktiskt inget vidare. Då får man lägga sin energi på att längta efter saker som händer framöver istället. 
  • Jag ska ta bort gipset i mitten på april men det är så outhärdligt länge kvar så jag ser fram emor 27 februari istället när jag ska röntga och gipsa om istället. Fräscht gips är trots allt bättre än äckligt gips.
  • Vår hundvalp föds i början på mars! Hen blir dock kvar på kenneln i två månader innan hen flyttar hem till oss.
  • I mars händer det faktiskt en hel del handikapp-anpassade saker. Vi skall till Oslo och hälsa på vår vän Linnea som bodde hos oss i Bryssel förut, jag drar till Åre för att hälsa på Katrin som har utlovat både choklad och brasor, och sedan blir det en sväng till Gotland dessutom. 
  • I början på maj ska vi till Lake District för att vara med på Great Lakeland 3 Day för fjärde gången.  Jag räknar inte med att kunna springa särskilt mycket men längtar efter varm choklad i tältlägret, scones-fika på mysiga pubbar och tre fina dagar i bergen. Det är 20-årsjubileum och arrangörerna har lovat att årets upplaga vlir något särskilt!
  • Det är mycket som händer i maj - jag spånar på en cykelsemester på Öland och ska dessutom till Färöarna med jobbet och tänker ta en dag extra i bergen då. 
Svårslagen löpning på Gotland Ultra i höstas.
#1 - Zandra

Cykelsemester med hundvalp känns som ett verkligt äventyr!

Svar: Det blir cykelsemester innan hundvalpen - men jag ser fram emot det nästa år!
Kari Gardelin

#2 - Zandra

Okej det låter mindre äventyrligt men mer praktiskt!