För skojs skull - Svett är det nya svarta

Valpplaner
För att inte 2018 ska till historien som det-där-tråkiga-året-då-jag-bröt-armen-och-hatade-mitt-liv (det är exakt så det känts hittills) så har vi bestämt att vi ska köpa en valp. En sådan här blir det:
Bortsett från den kuperade svansen så klart.
 
Vi har haft sällskap med springer spaniels på flera löpturer, som till exempel den fantastiske Pepper här nedanför i England och varje gång har jag försökt kidnappa dem efteråt. 
Det är så klart ett fasligt meck med att ha hund, speciellt eftersom jag har ett heltidsjobb där hundar inte är välkomna. Men jag har bestämt mig för att strunta i alla problem och bara köra på . Det löser sig alltid. 
 
Det är inte ett dugg rationellt eller rimligt att skaffa hund i min situation men jag är trött på att vara rationell. Jag vill ha en hund så nu blir det en hund. 
 
Nästa vecka skall vi hälsa på hos kenneln och träffa den blivande mamman. Vår valp föds i mitten på mars och om allt går bra flyttar hen hem till oss i slutet av maj. 
#1 - Rebecca Adnell

Åh vad mysigt med valp!

Svar: Jag längtar!
Kari Gardelin

#2 - Sanna

Utmärkt livsval. Krånglet löser man. Det är värt besväret!

Svar: Fuck the krångel. Men jag lär behöva alla proffstips du har!
Kari Gardelin

#3 - Zandra

Grattis!!

#4 - Sara

ååhh! älskar spaniels!! (har ju en jaktcockerspaniel). och JA - allt löser sig! ser fram emot massor med valpbilder senare i år!! ❤️❤️❤️❤️❤️

Svar: Hazel är så fin! Vi funderade på en jaktcocker ocksåm verkar vara trevliga hundar.
Kari Gardelin