För skojs skull - Svett är det nya svarta

Inte så mycket blogg
Det blir inte så mycket blogg just nu. 
 
Min omgivning berättar inspirerande historier om folk som skiver doktorsavhandlingar med bara pekfingrarna men jag är inte sån. Jag tänker snabbt och skriver snabbt och när skrivandet inte hänger med tanken blir jag sur och ger upp. 
 
Det finns inte heller så mycket träning att skriva om på den här träningsbloggen. Jag får inte ens börja med sjukgymnastik förrän de tagit av gipset och det är två månader tills dess. 
 
Istället går jag långa promenader i vintervädret och smider realistiska och orealistiska planer för Livet Efter Gipset. 
 
Turskidor, en hundvalp, en vacker trädgård med smultron och rabarber.  
 
Jag är väldigt dålig på att sitta hemma och vänta så det här kan sluta precis hur som helst.
#1 - Zandra

Klarar du av att jobba? Promenader i vackert väder är ju också nice. Men hoppas du blir bra snart. Jogga med gips går inte det eller var det så att det inte fick bli svettigt. Fryser man under gipset?

Svar: Jag började jobba halvtid i går, med lite blandat resultat. Kul att vara tillbaka men sjukt jobbigt och jag är inte speciellt produktiv heller.... eftersom det är svettförbud på gipset blir det bara promenader just nu men jag ska byta gips nästa vecka och hoppas på att bli uppgraderad till en mer svetttolerant modell då.
Kari Gardelin

#2 - Madelene

Nämen! Vilken otur du har! Men snart är det påsk :).

Svar: Så sjukt less på att inte kunna träna! Men jag har (förhoppningsvis) klarat av en fjäredel av tiden nu!
Kari Gardelin

#3 - Märta

Ser fram emot söta valpbilder :-D

Svar: Jag med! Måste bara fundera ett varv till om det verkligen är rimligt...
Kari Gardelin

#4 - Nipe

Hoppas verkligen att du får ett mer svettvänligt gips snart! En kille i vår orienteringsklubb bröt båtbenet förra året och han fick svettas. Det såg rätt roligt ut när han kom springande över stock och sten med armen i högläge ;)
Sen är det ju märkligt vad mycket man saknar när man inte kan röra sig obehindrat. Är grymt sugen på att riva vår musfyllda isolering i sommarstugan nu, bara för att knät är paj. Innan knäpajeriet var jag 110% övertygad om att det var maken som ensam skulle riva det där.

Svar: Jag ska byta gips i morgon och hoppas på nya, bättre instruktioner då. Fast man kan ju inte jämföra sig med orienterare, de är ju ett släkte för sig.
Kari Gardelin

#5 - Linda

Åh, så trist! Motionscykla långsamt inomhus kanske är måttligt spännande. Fotgympa? Yogaframåtfällningar? Liggande ryggresningar? Det kan ju sysselsätta flera minutrar om dagen.

Svar: Det blir sjukt mycket tåhävningar och knäböj just nu!
Kari Gardelin