För skojs skull - Svett är det nya svarta

Mental mini-mara
Det är inte så lätt att hitta tid att vare sig träna eller blogga med en valp och två renoveringsprojekt på gång här hemma men plötsligt händer det och idag sprang jag hem från jobbet för första gången sedan i vintras. Första löpturen på länge dessutom. 
 
Det var inte långt och det gick inte snabbt men jag tänker ändå på det som mitt eget mini-marathon. En bro sprang jag över och det var satans varmt dessutom. En mara handlar väl inte om hur långt det är utan hur jobbigt det är? 
 
Här hade jag kunnat säga något klyschigt om hur det här var första steget på vägen mot en vältränad kropp och en nystart på träningsåret men jag skiter faktiskt i det. För det har jag sagt så många gånger det senaste året att jag inte tror det för en sekund längre. 
 
Så istället för att tänka på alla kommande träningspass som förmodligen inte blir av ändå så tänker jag på hur himla bra jag var som sprang hem genom trängseln på Götgatan med en laptop i ryggsäcken. 
 
#1 - Trail & Inspiration

Igenkänning. Jag kör med citatet: Ett par km är bättre än inga km...... Även om det inte blir många. Haha!

Svar: Jag brukar säga att ultra is a state of mind, not a distance. Fast just nu undrar jag om jag någonsin kommer att komma i form igen.
Kari Gardelin

#2 - Anonym

Du är ju för härlig!