För skojs skull - Svett är det nya svarta

Status på eländet
Jag var på sjukhuset för omgipsning häromdagen och det gick både bra och dåligt. Egentligen gick det mest bra - handleden är helt läkt och båtbenet ligger som det ska -  men metalt tog jag bara in den dåliga nyheten: jag ska vara gipsad fram till mitten på april. 
 
Istället för att fira avgipsning får jag alltså fira att det är två veckor kvar med gips när vi ska springa Kullaleden. 
 
Ja, jag började gråta på sjukhuset. Min läkare var ganska hårdhjärtad (eller van vid folk som får betydligt värre besked) men jag har lyckats förhandla mig till två saker. De ska avgipsa på en måndag istället för på en tisdag och så får jag byta gips igen efter tre veckor. 
 
Här är de andra bra nyheterna:
  • Det nya gipset kliar lika mycket som det gamla. Det är en bra nyhet eftersom det bevisar att det inte är min löparsvett som förstört det 
  • Handleden är mycket starkare nu och jag kan hålla armen vågrätt utan att det gör ont. Det har revolutionerat min löpteknik (jag har sprungit med handen i högläge tryckt mot axeln fram tills nu). 
  • Jag har hittat åtminstone två nya styrkeövningar jag kan göra och som inte bara tränar benen. 
  • Fingrarna fungerar lite bättre, jag kan tex använda vänsterhanden lite grann när jag tar på mig strumporna. Det sparar ca tio minuter varje morgon.
  • VÅR VALP FÖDS OM TVÅ VECKOR.
Den revolutionerade löptekniken.
#1 - Sara

celebrate the small things. och PEPP på valp!!!

#2 - Löpar-Åsa

Heja dig! Positivt tänkande! Så jäkla svårt och så jäkla viktigt! Good work!

#3 - Helena

Oj är du gipsad! Vilken himila otur men härligt med goda saker och fira! Valp låter ju helt underbart spännande.