För skojs skull - Svett är det nya svarta

Tre hundsaker som faktiskt finns
Min icke-existerande hund har helt plötsligt blivit ännu mindre existerande än tidigare. Beräknad födsel var i slutet på förra veckan men för ett par dagar sedan så ringde uppfödaren och berättade att det inte blir några valpar. Tiken har bara varit skendräktig. 
 
Det känns oväntat sorgligt att just den här valpen som jag har drömt om inte ens kommer att födas, nu när vi träffat hens mamma och allt. 
 
Det hindrar dock inte mig och även om hunden inte finns så är det numera tre hundsaker som finns i mitt liv: 
  • Flytväst i valpstorlek. Jag har en dröm om att ta med min icke-existerande hund på min icke-existerande SUP-bräda och då är det viktigt med säkerhet.
  • Hundcykelvagn, så att jag skall kunna ta med hunden överallt även när den är valp och inte får springa så mycket. 
  • Jag har hittat en hundvakt som verkar riktigt bra. Hon är nästan lika entusiastisk inför min icke-existerande hund som jag. 
Det är egentligen bara hunden som saknas och jag jobbar på det. 
 
 
#1 - Nipe

Älskar redan bilderna vi kommer få se på din icke-existerande hund som åker med på din icke-existerande sup-bräda!!

Svar: I mitt huvud känns hunden väldigt verklig. Så mycket att jag trodde den redan flyttat in när jag hörde steg i hallen häromnatten - men det var bara pappa som var på väg till badrummet...
Kari Gardelin

#2 - Sanna

Ånej! Så väldigt tråkigt! Men det måste väl finnas fler seriösa uppfödare runt om i landet och NÅGON måste väl ha en valp till övers?

Svar: Jag är lite petig med valet och det är lite svårt att få information om valpar som ska födas. Men vi har två alternativ just nu så det finns hopp.
Kari Gardelin

#3 - Märta

Nej vad synd :-(
Hoppas ni hittar en annan tik med existerande valpar.

Svar: Vi tittar på en skånsk tik just nu som ska ha valpar om två veckor. Jag har hört att de har trevliga hundar i Skåne!
Kari Gardelin

#4 - Nipe

Men alltså...gick tiken hela graviditeten utan att vara gravid? Så snopet för alla inblandade. Förstår ert antiklimax. Hoppas på bättre valplycka nästa gång.

Svar: De tror att hon varit gravid men fått ett tidigt missfall utan att förstå det själv. Hon hade mjölkproduktion och allt.
Kari Gardelin

#5 - Sara

men neeeej så typiskt!!! men flytväst är bra att ha. hoppas hunden börjar existera snart!!! kram!

Svar: Det här är en beprövad metod inom feng shui - att skapa ett utrymme i sitt liv för det man vill ha. Jag gjorde likadant när jag var singel tills jag tappade tålamodet och började internetdejta istället!
Kari Gardelin