För skojs skull - Svett är det nya svarta

Man får äventyra bäst man kan
Torkel åkte till England i morse för att springa GL3D (trots att det är vår tävling! VÅR!) så jag får hitta på egna äventyr här i Stockholm efter bästa förmåga. Idag var jag på simhallen till exempel. 
 
Vad är väl en simhall för någon som simmat i Engelska kanalen, tänker väl ni, och då kan jag berätta följande: 
 
  • Jag delade bana med 15 våldsbenägna bröstsimmare. Det var armar och ben precis överallt och jag höll andan i panik varje gång någon kom inom sparkavstånd från min handled. Det var en majoritet av tiden vilket gjorde vattenlöpningen ganska jobbig. 

  • Jag kan bara belasta handleden (eventuellt sa arbetsterapeuten att jag skulle vänta en vecka till) i rakt läge så när det inte var någon i närheten kunde jag istället roa mig med att få panik när det kom svallvågor från sidan. 

  • En handled som är normal och en handled som inte-riktigt-är-bruten-längre gör det omöjligt att hålla en rak kurs. Så när det inte kom svallvågor eller yviga bröstsimmare så "sprang" jag in i kanten. 
  • Har du försökt ta v dig en något för liten baddräkt utan att böja handleden? 
Bortsett från det gick det bra. Jag visste väl att arbetsterapeuten överdrev när hon sa att jag skulle vänta minst två veckor.
 
#1 - Sanna

Vad är det för arbetsterapeut som försöker hindra dig från "arbete"!? Borde kallas slapparterapeut. Bra äventyrat!