För skojs skull - Svett är det nya svarta

En dag på Sörmlandsleden
Vi blir ett gäng svenskar på GL3D i år också och idag var det meningen att jag skulle ta ett löppass med en av dem, logga några kilometer trail och prata utrustning under tiden.
 
Men vi var hämta och lytta både två och när helgen kom kändes löpning inte ett dugg aktuellt. Här hade vi kunnat förtvivla, deppa ihop och stannat i soffan båda två men istället packade jag hund och matsäck och tog mig till Södertälje för en dag på Sörmlandsleden.
Vi gick en etapp vid Järna gruva och det var otroligt fint. Sjöar, utsiktsberg och vitmossa. Och så vårsol på det.
 
Jag njöt av vädret och Sälka skådade fåglar.
Matsäcken då? Jag bjöd på pasta med fänkål och saffran och min nya vän försäkrade sig om en permanent plats i mitt hjärta genom att bjuda på inte mindre än tre sorters kakor. Äppelkakan fastnade på bild:
Jag börjar ju bli lite stressad över det där med att löpningen inte går så bra men om det är det här som är alternativet så känns det ju helt ok!
#1 - Märta

Ja, sämre kan man ju ha det. Det har varit skador och krämpor stup i kvarten här med och jag intalar mig att det är nån åldersgrej. Kroppen vill helst bara promenera lugnt, och det är ju i och för sej en rätt bra sysselsättning. Men man blir ju rätt stressad när man är anmäld till något, som i ditt fall GL3D.

Svar: Jag blir rätt stressad av konceptet "åldersgrej" också, om jag ska vara helt ärlig. Jag fyllde 40 för ett par veckor sedan och undrar om det ska vara så här nu? Blir det bara lugna promenader resten av livet? Usch.
Kari Gardelin

#2 - Anonym

Ja vilken fin dag det blev trots ändrade planer! Ser fram emot många fler Sörmlandsledsdagar 😃👍 Blir alltid så glad av din blogg, ska se till att bevaka den bättre framöver! /Karin

Svar: Bloggens storhetstid är tyvärr över men jag försöker hålla den vid liv i alla fall!
Kari Gardelin