För skojs skull - Svett är det nya svarta

Vardagslyx
Mitt kontor flyttade för i januari och helt plötsligt fick jag en timmes pendling till jobbet, enkel väg. Det är tid jag inte är beredd att lägga på jobbet och jag valde därför att gå ned i tid till att bara jobba 80%. 
 
Det är det bästa jag någonsin gjort. När helgen blir en dag längre hinner man med så oändligt mycket mer. Hittills har mina lediga dagar gått till att resa men idag var första dagen då jag var hemma, och gjorde inget särskilt, en helt vanlig vardag. Vardagslyx helt enkelt. 
 
Och frihetskänsla. Jag hade inte fattat hur begränsad jag kände mig av att behöva trycka in allt jag vill göra på bara två dagar
 
Planen är att lägga den extra dagen på att vara utomhus och hitta på äventyr, så väl långa som korta. Övernattningar på Sörmlandsleden. Mer tid på Gotland. Långpass. 
 
Just den här veckan hamnade den lediga dagen på onsdag så det fanns inte utrymme för en övernattning någonstans och Sälka är för liten för ett riktigt långpass. 
 
Istället har vi varit ute i skogen på en riktig långpromenad för att börja bygga upp hennes styrka och uthållighet. 
 
Och eftersom det är precis lika viktigt att hon kan uppföra sig på ett cafe så har vi tränat på att fika också! Hundar är välkomna in i storstugan på Hellasgården så där fick hon träna på att ligga snällt under bordet medan jag åt bulle och drack varm choklad. Eventuellt är det något vi kommer att träna ganska mycket på framöver!
#1 - Iggelina

Bästa/godaste träningen 😊. Jag har tränat flitigt på just fikaträning med min 7 mån hoffe 🐕.

Svar: Vi ligger lite efter just med det här så jag ska hårdträna i vår!
Kari Gardelin