För skojs skull - Svett är det nya svarta

Och än for hon dit...
Jag har lyckats hålla min transportlöpning vid liv en vecka till, trots att vädret gör sitt bästa för att motarbeta mig. Fast å andra sidan, den här veckan har jag cyklat till jobbet en dag, åkt tunnelbana en dag och sprungit en dag och spring-dagen var både snabbast och mest behaglig av de tre pendlingarna. T-banan var värst, på alla fronter. 
 
Mitt jobb har flyttat till ett annat kontor (mer om det senare - det finns en helt ny uppsättning av duschar att recensera!) och jag har nu 11.3 km enkel väg till jobbet. Morgonlöpning är egentligen inte min grej och det var osäkert ända fram till 07.03 i morse om jag faktiskt skulle komma iväg. 
 
Men 07.04 drog jag igång min Garmin, trots 11 minusgrader ute, och man ångrar som bekant aldrig en löptur. Förutom när man ska springa 11.3 km hem igen i slutet på arbetsdagen, men det är så klart en helt annan sak. 
 
Morgonens löpning såg ut så här: 
Och samma gärde på vägen hem såg ut så här: 
10 grader varmare med underlag därefter. Löpning kan bäst sammanfattas med att jag sprang förbi en pappa (syns längst ned till höger i bilden) som höll på att hjälpa sin son att byta om från skor till skridskor.
#1 - Märta

Imponerande att du avverkar 11 km transportjogg både dit och hem! Bara den ena vägen hade ju varit rena helglångpasset för mig just nu ...

Svar: Alltså, jag springer ju inte varje dag. Den här veckan blev det en tur-och-retur-löpning, samt en gång enkel väg. Men jag känner mig ändå ganska sliten idag.
Kari Gardelin